Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Κιλκίς: Πληρωμή της δράσης "Βιολογική γεωργία" έτους 2014

Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε εκ νέου δημιουργία πληρωμής 2014 της ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ και την Τρίτη 11/7/2017 θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων της Δ.Α.Ο.Κ ΠΕ Κιλκίς η Αναλυτική Κατάσταση Πληρωμής Δικαιούχων και η Κατάσταση Απορριπτόμενων προκειμένου όλοι οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να ενημερωθούν ώστε να καταθέσουν τυχόν ενστάσεις μέσα σε πέντε εργάσιμες μέρες από την ημέρα της ανάρτησης δηλαδή μέχρι την Τρίτη 18/7/2017.
Η ΔΑΟΚ ΠΕ Κιλκίς προχώρησε στην εκ νέου δημιουργία πληρωμής για το έτος 2014ακυρώνοντας την προηγούμενη πληρωμή και τις αντίστοιχες παρτίδες πληρωμής που είχε αποστείλει στις 7/7/2017 στον ΟΠΕΚΕΠΕ .Στην ενέργεια αυτή προέβει η υπηρεσία μετά από ενημέρωση από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για την αστοχία να μην συμπεριληφθεί ο κωδ. 59101 στον διασταυρωτικό 16 με βάση τον οποίο δημιουργούνται οι πληρωμές του 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε Κιλκίς , Ανδρέα Παπανδρέου 3, 1ος όροφος , Τηλ. 2341350113, -115, -123, -126 Ηλ. δ/νση : th.kokkinis@kilkis.gr , de.doulkeridou@kilkis.gr ,as.karamanidou@kilkis.gr ,
pa.iordanidis@kilkis.gr .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.