Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Καλοκαίρι στο θερινό κινηματογράφο Κιλκίς ''Δημήτρης Ζωηρός''

Το φετινό καλοκαίρι ήρθε αργά. Κάτι οι βροχές, κάτι οι φθινοπωρινές θερμοκρασίες καθυστέρησαν την έλευση της πιο ζεστής εποχής του χρόνου. Ωστόσο το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού του Δήμου Κιλκίς, η μεγάλη οθόνη του θερινού δημοτικού κινηματογράφου ''Δημήτρης Ζωηρός'' θα συντροφεύσει και πάλι για δύο μήνες τα όνειρα και την ανάλαφρη διάθεσή μας.
Ο Δήμος Κιλκίς και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού προετοιμάζονται πυρετωδώς και φέτος για να χαρίσουν στους δημότες και στους επισκέπτες συναρπαστικές βραδιές θερινού σινεμά στη γνωστή καταπράσινη γωνιά, κάτω από το Θέατρο Λόφου, με προσκέφαλο τον ουράνιο θόλο και τα μαγικά χρώματα του δειλινού. 

Οι λευκές αναπαυτικές καρέκλες, τα τραπεζάκια με το μυρωδάτο βασιλικό φτιάχνουν και πάλι το κατάλληλο ντεκόρ για τους φανατικούς φίλους της έβδομης τέχνης και για τους επισκέπτες που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια πλούσια ταινιοθήκη με κωμωδίες, περιπέτειες, δραματικές ταινίες, θρίλερ και με τα λατρεμένα κινούμενα σχέδια για τους μικρούς φίλους του θερινού κινηματογράφου.

Η έναρξη των προβολών στο θερινό δημοτικό κινηματογράφο ''Δημήτρης Ζωηρός'' θα γίνει στις αρχές Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου