Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Ανακοίνωση "'Αθλου" Κιλκίς για προπονητές και για δήθεν προπονητές

Ανακοίνωση
"Άθλου" Κιλκίς
Μετά από αρκετά χρόνια υπομονής και ανοχής από τα Νόμιμα Σωματεία που έχουν την αθλητική αναγνώριση και απασχολούν Προπονητές με άδεια άσκησης επαγγέλματος από την Γ.Γ.Α. ήρθε η στιγμή της δικαίωσης πάνω από όλα ηθικής για την κατάσταση που επικρατεί στην επικράτεια με τους δήθεν προπονητές. 
Μετά την αποστολή των παρακάτω εγγράφων από την Επίσημη Ομοσπονδία του Αθλήματος του Kick Boxing (Π.Ο.Κ.) και του έγγραφου που διαβιβάστηκε από την (Γ.Γ.Α.) Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, σας παραθέτουμε αυτούσια τα δυο έγγραφα για την ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου του Κιλκίς άλλα και των αθλητών που ασχολούνται με τα αθλήματα που καλλιεργεί το σωματείο μας. 

Για να διευκρινήσουμε για άλλη μια φορά ότι το επάγγελμα του προπονητή μπορεί να το ασκεί μόνο ο κάτοχος άδειας άσκησης επαγγέλματος προπονητή από την Γ.Γ.Α. και όχι με οποιοδήποτε άλλο πιστοποιητικό σεμιναρίου .Η εκγύμναση ατόμων από ανθρώπους χωρίς την κατάλληλη κατάρτιση πέραν του παράνομου της διαδικασίας ,εφιστά κίνδυνο για την υγειά του αθλούμενου πόσο μάλλον των μικρών παιδιών .

Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία Για την Πρωτοβουλία αυτή καθώς και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!

ΠΑΡΑΘΈΤΟΥΜΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ Γ.Γ.Α. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΊ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ.

ΤΑ SITE ΤΗΣ Γ.Γ.Α. ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΎΜΕ

http://gga.gov.gr/images/athlitismos/sxoles_proponiton/sxoles_marz_2017/PYGMAXIA.pdf

http://gga.gov.gr/images/athlitismos/sxoles_proponiton/sxoles_marz_2017/%CE%A4%CE%91%CE%95_%CE%9A%CE%92%CE%9F_%CE%9D%CE%A4%CE%9F.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου