Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Δράσεις 1ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Υπογράφει η Παρθένα Δουλκερίδου
Διευθύντρια 1ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Την Δευτέρα 3 Απριλίου 2017, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των μαθητών/τριών του 1ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς για το άθλημα της αντισφαίρισης από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης. 
Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Κιλκίς επισκέφθηκαν τη σχολική μας μονάδα ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής (προπονητής της Ομοσπονδίας) κ. Ματσαρίδης Στάθης συνοδευόμενος από την Πρόεδρο κ. Ασίκη Σοφία και τη Γραμματέα κ. Κανελλιά Μαρίνα του Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς και πραγματοποίησαν με τους μαθητές /τριες, καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του Σχολείου Πρόγραμμα Ενημέρωσης για το άθλημα της Αντισφαίρισης (τένις) το οποίο περιλάμβανε δοκιμασίες σε μορφή Λούνα Πάρκ, ομαδικά παιδαγωγικά παιχνίδια, μικρούς αγώνες με τον κατάλληλο εξοπλισμό για κάθε ηλικία.

Στην υλοποίηση του προγράμματος συμμετείχαν οι γυμνάστριες του Σχολείου κ.κ. Κοσμά Παρασκευή και Σωτηριάδου Ζωή τις οποίες συγχαίρουμε.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ματσαρίδη Στάθη και συγχαίρουμε την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης Κιλκίς για την εξαιρετική πρωτοβουλία που έδωσε τη δυνατότητα στους μαθητές μας να έρθουν σε επαφή και να γνωρίσουν μέσα από βιωματικές δραστηριότητες το άθλημα της αντισφαίρισης.

Επίσης την Τρίτη 25 Απριλίου 2017 πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές ομιλίες στους/στις μαθητές/τριες της Α΄και Β΄ τάξης του 1ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς για την υγιεινή των χεριών από τη Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς. 

Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν το Σχολείο μας η Προϊσταμένη της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Ζαρδαβά και ο Επόπτης Υγείας κ. Χατζηαράπης, οι οποίοι με απλό και παιδαγωγικό τρόπο ενημέρωσαν τους μικρούς μαθητές/τριες μας για τους τρόπους υγιεινής των χεριών χρησιμοποιώντας οπτικό υλικό, κάνοντας μικρά πειράματα με τα μικρόβια και πλένοντας τα χεράκια τους με τη μέθοδο των έξι σημείων.

Τους ευχαριστούμε θερμότατα και ευελπιστούμε και σε μελλοντική συνεργασία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.