Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

«Ανάσα» για συμπολίτες η δράση του συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας»

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Το Δ. Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά όλους τους ανώνυμους κι επώνυμους, που στήριξαν με κάθε τρόπο το έργο μας, που είναι τόσο επιτακτικό στις δύσκολες μέρες που περνά η πατρίδα μας, ενισχύοντας υλικά την προσπάθειά μας, ώστε το Πάσχα μπορέσαμε να κάνουμε αξιοπρεπή πακέτα τροφίμων κρεατικών κλπ για τις άπορες οικογένειες και είδη δώρων λαμπάδες σοκολατένια και κόκκινα αυγά στα παιδιά που έχει αγκαλιάσει ο Σύλλογος μας. 
«Το πιο σημαντικό στις δύσκολες ημέρες που βιώνει ο λαός μας, είναι να αγαπάμε με την καρδιά μας και να προσφέρουμε ανιδιοτελώς. 

Για αυτό ο σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς», πιστός στην αρχή που έκανε εδώ και τέσσερα χρόνια, μοιράζοντας για πρώτη φορά χειροποίητες λαμπάδες σε παιδιά άπορων οικογενειών, επανέλαβε και φέτος την ίδια σημαντική πρωτοβουλία μοιράζοντας όμορφες πασχαλινές λαμπάδες σε παιδιά οικογενειών που αδυνατούν να αγοράσουν τις δικές τους σοκολατένια αυγά κόκκινα αυγά και παιχνίδια μαζί με είδη δώρων σε κάθε παιδί.

Αυτό το Πάσχα ας είναι καλύτερο για όλους τους ανθρώπους και το μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου ας φωτίσει τις καρδιές όλων των Ελλήνων».

Ειδικότερα ευχαριστούμε:
Την επιχείρηση αξεσουάρ αυτοκινήτων «Carner» και ΑUTOGS για τη στήριξη της σε είδη αρωματικών αυτοκινήτου και σπιτιού για ενίσχυση του Φιλανθρωπικού μας Μπαζάρ

Τον Πρόεδρο των Λιανοπωλητών ν. Κιλκίς κ. Στέφανο Γαϊτανίδη που μας παρέχει κάθε Σάββατο καρότσι με είδη λαχανικών και όλους τους λιανοπωλητές οι οποίοι για τη διάρκεια των εορτών απέστειλαν σημαντική ποσότητα λαχανικών για να ενισχύσουμε τα πακέτα στήριξης των άπορων οικογενειών.

Τη γαλακτοβιομηχανίας «Φάρμα Κουκάκη» με μεγάλη στήριξη γαλακτοκομικών προϊόντων

Την επιχείρηση Κονσερβοποιία Βορείου Αιγαίου για τη μεγάλη στήριξη 600 τεμάχια κονσέρβες και 20 κιλά κατεψυγμένο ψάρι.

Την επιχείρηση EURIMAC με τη χορηγία ζυμαρικών στήριξη διαρκής στις άπορες οικογένειες του φορέα μας

Την Περιφέρεια Κιλκίς τον Περιφεριάρχη μας και Περιφεριακούς συμβούλους που σταθήκαν αρωγοί με τη δική τους συμβολική στήριξη στα πακέτα των οικογενειών μας του Πάσχα .

Τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Κυριακίδη Δημήτριο για τη οικονομική στην πληρωμή ενός ενοικίου του μήνα Απριλίου

Τα super market «ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ » και Discount » που επέτρεψαν να τοποθετηθούν ειδικά καρότσια στα καταστήματά τους για να βοηθηθούμε στην συλλογή τροφίμων, παιχνιδιών και δώρων.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά και στήριξη:

Την Κρεαταγορά Κριος του κ Βαλσαμίδη Ιωάννη παρών σε κάθε έκκληση στήριξης των απόρων οικογενειών μας .

Tην επιχείρηση Εκκλησιαστικά Είδη Άμπελος της κ Σωκρατίας Δέσποινας Γεκουσίδου κ Στέφανου Νικολαίδη για την προσφορά λαμπάδες και 30 κιλα κρέατα .

Τον ΦΟΥΡΝΟ «ΑΡΤΟΣ ΜΠΟΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ» που μας παρέχει όλο το χρόνο σε εβδομαδιαία βάση ψωμιά για τις άπορες οικογένειες και για τις γιορτινές ημέρες είχαμε μάλιστα συνεχόμενα πακέτα με γλυκίσματα τυροπιτοειδή και Τσουρέκια κτλ.

Την επιχείρηση ΟΒΕΛΙΞ κοτόπουλα του κ Αναστάσιου Σακαλάκη που μας παρείχε 20 κοτόπουλα να διανέμουμε στις οικογένειες που έχουν ανάγκη !

Τον πρώην Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ Αντώνη Μανουσαρίδη για την προσφορά του τόνους ξύλα σε άπορες οικογένειες του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας καθ όλην τη διάρκεια του παγερού χειμώνα!

.Τον κ Αναστάσιο Καζαντζίδη για τη σημαντική του προσφορά είδη δώρων για τα παιδιά των οικογενειών μας εν όψει του Πάσχα και τη σημαντική του συμβολική παραίνεση για να ευνοηθούμε από κάποιους φορείς .

Την επιχείρηση Αρτοζαχαροπλαστείο Σπάρτακος που καθημερινά και όλη εβδομάδα είναι παρών στη στήριξη των οικογενειών του Συλλόγου και ιδιαίτερα τις Άγιες Ημέρες στήριξε με σημαντική ποσότητα τσουρέκια για να διανέμουμε στις ωφελούμενες οικογένειες μας.

Την ανώνυμη φίλη που προσέφερε το ποσό των 200 ευρώ για να αγορασθούν κρέατα για την ενίσχυση των πακέτων του Πάσχα.

Τον ανώνυμο φίλο που προσέφερε χαρτικά λάδια άξιας 50 ευρώ από το Μάρκετ του κ Τσάτση

Την ανώνυμη φίλη που ενίσχυσε με το ποσό των 50 ευρώ για το ενοίκιο του συλλόγου

Την ανώνυμη φίλη που ενίσχυσε με αγορά 20 λάδια ηλιέλαια για τα πακέτα του Πάσχα

Την εταιρεία ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε. με τη δωρεά μωρομάντηλα για βρέφη

Την επιχείρηση Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτη και συγκεκριμένα τους ιδιοκτήτες που χορηγήσαν επιταγή 100 ευρώ για να αγοράσουμε είδη δική μας επιλογής από το υποκατάστημα 1ο χλμ Κιλκίς Θεσσαλονίκης.

Ευχαριστούμε όλους, όσοι θέλησαν να μείνουν ανώνυμοι προσφέροντας κατά τη διάρκεια της ετοιμασίας των πακέτων στήριξης του Πάσχα είδη κρέατα λάδια είδη διατροφής, δώρα για τα παιδιά και ενίσχυσαν με δώρα το Πασχαλινό Φιλανθρωπικό μας Μπαζάρ .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε σε όσους συμμετείχαν στο να στηθεί ένα πανέμορφο Φιλανθρωπικό Μπαζάρ με ένα πάντα σκοπό λαμπάδες για τις οικογένειες των απόρων παιδιών που αγκαλιάζει ο σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας .

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Εθελοντών «Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς ήταν και θα παραμείνει αρωγός στις αντίξοες συνθήκες κάθε συνανθρώπου μας, χάρη στην ενεργό συμμετοχή όλων των πολιτών της κοινωνίας μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα άτομα που συνέβαλαν στον αγώνα μαζέματος για τα πακέτα των του Πάσχα με κρεατικά, κασέρια, σαλάμια, απορρυπαντικά, χαρτικά λάδια απολυμαντικά είδη υγιεινής, είδη κουζίνας κτλ, ώστε να μπορούμε μαζί με τα δωράκια λαμπάδες κόκκινα αυγά σοκολατένια αυγά σε κάθε παιδάκι να χαρίσουμε πολλά χαμόγελα.

Μήνυμα όλων μας είναι να σταθούμε δίπλα στα άτομα της πόλης μας τους τοπικούς απόρους που εξαιρούνται από τα οφέλη κάποιων επιχορηγήσεων στα άτομα με πρόβλημα υγείας για μια καλύτερη και αξιοπρεπή ζωή. 

Πράξεις αγάπης μπορούν να γίνονται κάθε λεπτό, κάθε στιγμή. Υπόσχεση μας, στα 4χρόνια που υπάρχουμε ως σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας» είναι να συνεχίσουμε την αδιάκοπη προσπάθεια να είμαστε δίπλα στους αληθινά ανήμπορους συμπολίτες.

Όλα γίνονται όταν θέλουμε, όλα τα μπορούμε αρκεί να προσφέρουμε. Όσο εξακολουθούν να υπάρχουν άνθρωποι με ευαισθησίες, τόσο θα συνεχίζουν να γίνονται θαύματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.