Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

Ο Άθλος Κιλκίς στη σχολή κριτών-διαιτητών στην Λάρισα

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 01/04/2017 πραγματοποιήθηκε Σχολή αλλά και γραπτές εξετάσεις Διαιτητών - Κριτών για το άθλημα του Κick Boxing από την Πανελλήνια Ομοσπονδία κικμποξινγκ (Π.Ο.Κ.).
Η ομοσπονδία Π.Ο.Κ.είναι και η μοναδική αναγνωρισμένη ομοσπονδία που προωθεί το άθλημα του Kick Boxing στην Ελλάδα και η μόνη που προσφέρει την δυνατότητα μοριοδότησης των αθλητών της για την εισαγωγή τους στην ανώτατη εκπαίδευση.

Στην σχολή οι φοιτητές διδάχτηκαν θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα κανονισμών του kick boxing τόσο στα στιλ του Tατάμι όσο και του Ring.

Στην σχολή αυτή συμμετείχε και ο Α.Σ.ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ με τους
1. Πουντζουκίδη Κων/νο
2. Μουτσάκη Αναστάσιο
3. Δορδανά Ρένα 

Η προσπάθεια αυτή έγινε από το Σωματείο Άθλος Κιλκίς με σκοπό την προώθηση του αθλήματος στο νομό Κιλκίς μέσα από την πραγματοποίηση διασυλλογικών πρωταθλημάτων έχοντας στην δύναμη του, ανθρώπινο (διαιτητικό)δυναμικό τόσο για την πόλη του Κιλκίς άλλα και για την περιοχή της Βορείου Ελλάδος.

Μετά το πέρας των τελικών εξετάσεων της σχόλης διαιτητών κριτών ο Πουντζουκίδης Κων/νος προπονητής του συλλόγου δήλωσε: "Είμαι ικανοποιημένος από το επίπεδο των πληροφοριών που δόθηκαν στα μαθήματα άλλωστε πρέπει συνεχεία να αισθάνεσαι μαθητής ώστε να καταφέρνεις πάντα να δίνει τις σωστές βάζεις στους αθλητές σου χωρίς να χάνεις τις εξελίξεις στα αθλήματα που προωθείς αλλά και να συμβάλλεις και εσύ με τον τρόπο σου, στην ανάδειξη τους.

 Άλλωστε είναι μια νέα προσπάθεια που ξεκινήσαμε για να αναδείξουμε το όμορφο αυτό άθλημα του Kick Boxing στο νομό μας από το πρίσμα του επισήμου σωματειακού αθλητισμού μέσα από την πλέον αναγνωρισμένη ομοσπονδία Π.Ο.Κ. της Γ.Γ.Α. 

Ένα άθλημα που έχει τις ρίζες του σε όλες τις πολεμικές τέχνες. Η απόκτηση του διπλώματος του διαιτητή παράλληλα με του προπονητή κάνει τις γνώσεις πάνω στο άθλημα ποιο διευρυμένες και θέτει τον πήχη ποιο ψηλά για της προσδοκίες τόσο τις δικές μου όσο και των αθλητών του συλλόγου μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου