Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Η Θρακική Εστία Κιλκίς κόβει την πίτα της

Δελτίο τύπου
Θρακικής Εστίας Κιλκίς
Η Θρακική Εστία Κιλκίς προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της, στη κοπή βασιλόπιτας, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11:30 στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΡΗΣΤΩΝΙΑ. Επίσης την ημέρα εκείνη τα παιδικά και εφηβικά τμήματα θα παρουσιάσουν χορούς από τη Θράκη μας. 


Μετά το πέρας το πέρας της εκδήλωσης θα γίνει τακτική γενική συνέλευση, απολογισμός οικονομικού έτους 2016 και Εκλογές για την ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου. 

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια θα πρέπει να το δηλώσουν έως 8- 2- 2017 στα τηλέφωνα: 

Βαχαρέλη Λαμπρινή: 6977719457

Παπαδάκης Κων/νος: 6944590784

Η παρουσία σας και η ενεργός συμμετοχή σας, θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά, αισιοδοξία αλλά και δύναμη για να προχωρήσουμε πιο δυνατά και πιο αποφασιστικά στην αποτελεσματικότερη ανάδειξη της Θρακικής παράδοσης και επίτευξη των στόχων του συλλόγου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.