Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Έως τις 8 Φεβρουαρίου 2017 οι εγγραφές στο Διεθνές Συνέδριο Παιδοψυχολογίας

Μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου συνεχίζονται οι αιτήσεις για συμμετοχή στο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: "Έρευνα και Καινοτομία στην Παιδοψυχολογία και την Παιδοψυχιατρική-Διεπιστημονικές προσεγγίσεις και Προοπτικές,"που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 11 & 12 Φεβρουαρίου (στο Aegean Omiros College, οδός Πανεπιστημίου αριθ. 17,) και στη Θεσσαλονίκη στις 18 & 19 Φεβρουαρίου (στο Αμφιθέατρο Κεντρικής Βιβλιοθήκης Αριστοτελείου Πανεπιστημίου).

Στο Συνέδριο που διοργανώνεται από Τα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με την επιστημονική εποπτεία του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών « Η Σωτηρία», το Γραφείο Εκπαίδευσης της Ελληνικής Πρεσβείας στις Βρυξέλλες και σε συνεργασία με το Aegean Omiros College πρόκειται να παρουσιαστούν 60 εισηγήσεις (στην Αθήνα) και 50 εισηγήσεις (στη Θεσσαλονίκη), που θα πλαισιώνονται με βιωματικά εργαστήρια και πρωτοποριακές δραστηριότητες (adventure training). (Το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την 1η Φεβρουαρίου 2017)

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν τον τόμο πρακτικών σε ηλεκτρονική μορφή ενώ μετά το πέρας του συνεδρίου θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης και μπορεί να είναι μέλη ΔΕΠ, κάτοχοι διδακτορικών και μεταπτυχιακών τίτλων, ψυχίατροι και εργαζόμενοι στην ψυχική υγεία, κοινωνικοί επιστήμονες, εκπαιδευτικοί και στελέχη εκπαίδευσης, επιμορφούμενοι στα προγράμματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, φοιτητές και άλλοι ενδιαφερόμενοι.

Κόστος συμμετοχής €50 

Φοιτητές και σπουδαστές €30 

Συμμετέχοντες στα προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας €20

Συμμετέχοντες στo πρόγραμμα Παιδοψυχολογία - Παιδοψυχιατρική του Πανεπιστημίου Αιγαίου ΔΩΡΕΑΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ:
Διαδικασία εγγραφής:

Βήμα πρώτο Θα πρέπει να καταθέσετε τα χρήματα στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:
ALPHA BANK
ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ 601002001002081
ΙΒΑΝ GR19 0140 6010 6010 0200 1002 081

Βήμα δεύτερο Θα πρέπει να συμπληρώσετε αναλυτικά το Δελτίο εγγραφής

Βήμα τρίτο Το αποδεικτικό κατάθεσης μαζί με το συμπληρωμένο δελτίο εγγραφής θα πρέπει να τα αποστείλετε στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: sinedrio@acadimia.com ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής σας..

*Καμία αίτηση συμμετοχής δεν εξετάζεται, εάν δεν συνοδεύεται από το απόκομμα κατάθεσης

Στην αιτιολογία κατάθεσης παρακαλείσθε να αναγράφετε το «ονοματεπώνυμό σας» και «Συνέδριο». "Έρευνα και Καινοτομία στην Παιδοψυχολογία και την Παιδοψυχιατρική-Διεπιστημονικές προσεγγίσεις και Προοπτικές"
Αθήνα στις 11 & 12 Φεβρουαρίου, Θεσσαλονίκη στις 18&19 Φεβρουαρίου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.