Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Σέρρες: Συνελήφθη 43χρονος να αυνανίζεται μπροστά σε 18χρονη

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη ενός 43χρονου ημεδαπού, για το αδίκημα της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Προηγήθηκε καταγγελία 18χρονης ημεδαπής σύμφωνα με την οποία, ο προαναφερόμενος, μεσημεριανές ώρες της προηγούμενης ημέρας στις Σέρρες, προέβη στο αδίκημα της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις σε βάρος της.

Ο 43χρονος, ο οποίος “έστηνε” καρτέρι έξω από φροντιστήρια και σχολεία, εθεάθη να αυνανίζεται στη θέα της κοπέλας, χωρίς πάντως να την αγγίξει ή να την παρενοχλήσει πλησιάζοντάς την, σύμφωνα τις πληροφορίες των αστυνομικών και τις αναφορές του θύματος.

Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο 43χρονος τους 3 τελευταίους μήνες διέπραξε σε βάρος της παθούσας το ίδιο αδίκημα ακόμη 2 φορές.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό τυχόν και άλλων πιθανών θυμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.