Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Τ.Ε.Ι. Κιλκίς: Δέκα χρόνια χτιζόταν και τρία χρόνια το καμαρώναμε

Γράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Όσο και να θέλουν κάποιοι δημοσιογράφοι να συνεχίζουν την αποκοπή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ από τα τοπικά ΜΜΕ, ο κόσμος γνωρίζει και θα επισημάνω κάποια σημεία από τις δημοσιεύσεις.

Για το κτήριο του Τ.Ε.Ι. όντως και σωστά γράφηκε πως πάνω από δέκα χρόνια χτιζόταν και τρία χρόνια το καμαρώναμε, δεν τολμούν να γράψουν πως, ΚΑΙ με τις προσπάθειες του Τατίδη Νικολάου από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ κατορθώθηκε να λάβουν τέλος όλα τα προβλήματα, ιδιοκτησιακό, πληρωμή εργολάβου, χρηματοδότηση για την μεταφορά κ.λ.π αλλά αναφέρονται μόνο σε ένα άλλο πρόσωπο. Προσέξτε στο τέλος θα του κάνετε ζημιά γράφοντας ανακρίβειες.

Όσο αναφορά για την ασφάλεια της μετακίνησης κάτι που θα έπρεπε να είχε γίνει από την στιγμή που έγιναν όλα τα έργα εκεί όπως ΚΤΕΟ, εργατικές κατοικίες, σφαγεία, ΤΕΙ, όρχος αυτοκινήτων του Δήμου, αδιαφορώντας για τα πολλά ατυχήματα, δεν γινόταν τίποτα μέχρι να ενδιαφερθεί ο Τατίδης από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να υποσχεθεί πως θα γίνει το έργο για την ασφαλή κίνηση στο σημείο εκείνο. 

Μάλιστα περιμένει τις σχετικές μελέτες από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Π.Ε Κιλκίς μετά την αυτοψία που έχει γίνει. Επισυνάπτω το έγγραφο για την σωστή ενημέρωση, προσέξτε τις ημερομηνίες των αιτήσεων φαίνεται καθαρά ποιος προηγήθηκε όλων και όχι με αερολογίες.

Τα ΜΜΕ είναι να ενημερώνουν τους πολίτες και όχι να παραπλανούν τους πολίτες, υπάρχουν άτομα από όλους τις πολιτικούς φορείς που ενδιαφέρονται για την πόλη, αλλά ο Τατίδης περισσότερο μέχρι τώρα, τι να κάνουμε να το αλλάξουμε;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.