Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Συμμετοχές Άτλαντα Κιλκίς στα πρωταθλήματα βόλεϊ της Ένωσης ΕΣΠΕΜ.

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Ο Άτλας Κιλκίς σας ενημερώνει για τα τμήματα του που συμμετείχαν αυτήν την εβδομάδα στα διάφορα πρωταθλήματα βόλεϊ της Ένωσης ΕΣΠΕΜ.

1) Ανδρικό Πρωτάθλημα Β΄Εθνικής κατηγορίας, (Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα βόλεϊ Ανδρών, Ε΄όμίλος).

Η ανδρική ομάδα του Άτλαντα Κιλκίς έχασε στο εκτός έδρας παιχνίδι του, από τον πρωτοπόρο και δυνατό Πιερικό με 3-0 σετ (13-25, 17-25, 14-25).

Το παιχνίδι ήταν καλό. Η ροή του αγώνα ήταν καλή και κάποιες παρατεταμένες φάσεις ξεσήκωναν τους λίγους θεατές αλλά και τους ίδιους τους παίκτες μας. Η ανωτερότητα της αντίπαλης ομάδας ήταν το κίνητρο για να αγωνισθούν με πάθος και ένταση οι παίκτες μας Αυτό φαίνεται εξάλλου και από το διψήφιο αριθμό πόντων ανά σετ.

Τα λάθη της ομάδας μας ήταν λιγότερα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Τα σερβίς μας στοχευόμενα και με ρίσκο, Η υποδοχή μας αρκετά καλή. Οι επιθετικές επιλογές μας όμως ελάχιστες και πολλές φορές αναποτελεσματικές καθότι είχε να αντιμετωπίσει πολλές φορές ένα δυνατό διπλό μπλοκ και επιθετικά έμπειρους αποτελεσματικούς παίκτες. Σε γενικές γραμμές η ομάδα στάθηκε αντάξια των περιστάσεων και δείχνει πως θέλει παιχνίδια για να σταθεροποιήσει την απόδοση της.

Το κέρδος από τον αγώνα ήταν οι εμπειρίες που αποκτούν οι μικροί σε ηλικία παίκτες μας οι οποίοι συμμετέχουν στο παιδικό πρωτάθλημα.

Λόγω της εορταστικής περιόδου ο επόμενος αγώνας θα γίνει στις 17 Ιανουαρίου 2018.

Η σύνθεση της ομάδος:

Πολιτίδης Χάρης, Χειρούλης Γεώργιος, Παπαδόπουλος Ραφαήλ, Πελτιάν Κυριάκος, Κουρομπήλιας Ιωάννης, Ιακωβίδης Κυριάκος, Τρόπιος Ανέστης, Ουστάς Αναστάσιος, Καπούλας Κων/νος, Καραδήμος Παναγιώτης(Libero).

Coach: Χατζηγεωργιάδης Σταύρος

Παιδικό Πρωτάθλημα ΕΣΠΕΜ
Η παιδική ομάδας μας στο δεύτερο παιχνίδι της νίκησε εκτός έδρας την ομάδα του Αιγινίου με 3-0 σετ (25-19, 25-14, 25-14)

Η ομάδα έπαιξε καλό βόλεϊ. Μόνο στο 1ο σετ βρήκε μία μικρή αντίσταση, την οποία ξεπέρασε γρήγορα και κέρδισε το σετ με 25-19. Στα άλλα δύο σετ δεν άφησε περιθώρια ελπίδας για νίκη στην αντίπαλη ομάδα. Έτσι νίκησε εύκολα και το Αιγίνιο με 3-0 σετ.

Λόγω της εορταστικής περιόδου ο επόμενος αγώνας θα γίνει στις 7 Ιανουαρίου εκτός έδρας με τον Ίκαρο Έδεσσας.

Η σύνθεση της ομάδος:

Καπούλας Κων/νος, Παπαδόπουλος Ραφαήλ, Πελτιάν Κυριάκος, Ουστάς Αναστάσιος, Κουρομπήλιας Ιωάννης, Ιακωβίδης Κυριάκος, Καραδήμος Παναγιώτης, Τρόπιος Ανέστης (Libero).

Coach: Χειρούλης Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.