Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Ορκωμοσία του δημοτικού συμβούλου Νικόλαου Τατίδη

Τα καθήκοντά του ως νέου δημοτικού συμβούλου ανέλαβε από σήμερα ο κ. Νικόλαος Τατίδης μετά την ορκωμοσία του στο Δημαρχείο Κιλκίς. Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης ευχήθηκε στο νέο δημοτικό σύμβουλο να έχει μια θετική και δημιουργική παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς επ' ωφελεία των συμφερόντων του Δήμου.

Ο κ. Τατίδης εξελέγη ως επιλαχών δημοτικός σύμβουλος από την παράταξη του πλειοψηφήσαντος δημοτικού συνδυασμού ''Άνοδος – 7Πολις'' και καταλαμβάνει τη θέση του παραιτηθέντος για προσωπικούς λόγους από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου Γεώργιου Καρυπίδη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.