Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΑΕΤΟΥ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΕΤΟΥ Κιλκίς 
Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 ο ΑΕΤΟΣ οργάνωσε τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τους αθλητές και τις αθλήτριές του στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου.

Ήταν ένα απόγευμα διαφορετικό απ' τα άλλα που συνήθως περνάμε στα γυμναστήρια, ένα απόγευμα, που με τον ερχομό του Αη Βασίλη που μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά, έγινε μαγικό.

Στα γυμναστήρια συνήθως συναντάς πάθος, ένταση, φωνές και μυρωδιά ιδρώτα. Τη μέρα της γιορτής μας το γυμναστήριο πλημμύρισε από αγάπη, ευχές, μυρωδιές από τα κεράσματα και τον καφέ, αλλά κυρίως από τα χαμόγελα που μας χάρισαν τα ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ μας. 

Ευχαριστούμε όλους όσους μας έκαναν την τιμή και ήρθαν στην γιορτή μας, αλλά και όλους όσους ανήκουν στην μεγάλη οικογένεια του ΑΕΤΟΥ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και για την βοήθεια που μας δίνουν απλόχερα όταν τους ζητηθεί. 

Έτσι ευχαριστούμε πολύ για τη γιορτή μας την Επιμορφωτική Κιλκίς για τη χορηγία των δώρων των παιδιών μας και τον κύριο Σταύρο Χειμωνίδη για την χορηγία των αναψυκτικών.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά της ακαδημίας για την αξιοσύνη τους, τις θυσίες και την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά για το άθλημα που αγαπούν. Αλλά και όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και τον καθημερινό αγώνα που δίνουν για το καλό των παιδιών τους.

Σαν σύλλογος προσπαθούμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους και ευχόμαστε το 2018 να είναι ακόμα πιο δημιουργικό, χαρούμενο γεμάτο καλοσύνη, να δίνει παραπάνω υγεία, αισιοδοξία, και ελπίδα σε όλα τα παιδιά του κόσμου γιατί το αξίζουν.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.