Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017

Ο Άθλος Κιλκίς στο Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 23/12/2017 ημέρα Σάββατο στα πλαίσια των εκδηλώσεων του δήμου για τις εκδηλώσεις του Χριστουγεννιάτικου χωριού του Αγίου Βασίλη στο Κιλκίς πραγματοποιήθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς και το ΚΔΑΠ Άθλος επίδειξη από όλα τα τμήματα του Σωματείου.

Η επίδειξη διήρκεσε περίπου 1 ώρα τις πρωινές ώρες με εντυπωσιακές αθλητικές επιδείξεις σε κινήσεις με φανταστικό αντίπαλο, αγωνιστικό κομμάτι με εντυπωσιακά ζευγάρια, θραύσεις ξύλων αλλά και κομμάτι από τον τρόπο προπόνησης στα δυο αθλήματα Tae kwon Do, Kick Boxing του συλλόγου. 

Επίσης πραγματοποιήθηκε χορευτικό πρόγραμμα από το τμήμα ΧΙΠ ΧΟΠ που καλλιεργεί το Κδαπ Άθλος καθώς και επίδειξη από το τμήμα Ενόργανης Γυμναστικής.

Η συμμετοχή του Κόσμου του Κιλκίς και των φίλων του σωματείου ήταν θερμή παρά το αρκετό κρύο των ημερών.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μοιράστηκαν μπαλόνια στους μικρούς μας φίλους αλλά και τα ξωτικά του συλλόγου μας ζωγράφισαν και έβαψαν τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο προπονητής Πουντζουκίδης Κων/νος αλλά και ο Αρχηγός Ομάδας Μουτσάκης Αναστάσιος ευχαρίστησαν τον Δήμο Κιλκίς εκπροσωπούμενο από τον Αντιδήμαρχο Τσαντάκη Δημήτριο για την πρόσκληση και τον ευχαρίστησαν που δίνει την ευκαιρία σε σωματεία και πολιτιστικούς συλλόγους να αναδείξουν την δουλειά τους.

Ευχόμαστε σε όλους τους Κιλκισιώτες ευτυχισμένο το έτος 2018 και στους αθλητές τους Κιλκίς ανεξαρτήτως αθλήματος ευχόμαστε μεγάλες επιτυχίες και νίκες που θα αναδείξουν το Κιλκίς σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου