Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Νέο Opel Corsa μέχρι το 2018

Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Οι εξελίξεις στην αυτοκίνηση συνεχίζουν με ασταμάτητο ρυθμό. Έτσι και η GM έχει ήδη αρχίσει να εργάζεται για τη νέα γενιά του δημοφιλούς Opel Corsa. Αν και το 2018 αργεί πολύ ημερολογιακά είναι το όριο που έχουν βάλει οι άνθρωποι της GM ως καταλυτική ημερομηνία. Η άποψή μας είναι πως μέχρι το τέλος του 2017 ήδη θα κυκλοφορεί στους δρόμους.

Η 5η γενιά του Opel Corsa θα αναπτυχτεί στην ολοκαίνουργια πλατφόρμα που σχεδιάζει η GM με την κωδική ονομασία G2XX στην οποία πιθανότατα θα βασιστούν και τα νέα Opel Mokka και Chevrolet Aveo. Όπως προείπαμε η αμερικάνικη εταιρεία έχει ως στόχο την ανάπτυξη της νέας πλατφόρμας μέχρι το 2018.

Παρατηρώντας τη φωτογραφία του μελλοντικού νέου Opel Corsa ξεχωρίζει η νέα μάσκα που θυμίζει Opel Adam, οι νέοι προφυλακτήρες και τα νέα μεγάλα LED φωτιστικά σώματα. Επίσης παρατηρείται και η αεροδυναμική σχεδίαση που δεν έχει καμιά σχέση με το ήδη υπάρχον Corsa. Βέβαια όλα αυτά ακόμα είναι στα σχέδια και μέχρι το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να αλλάξουν.

Ίδωμεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.