Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Συνάντηση υποψηφίων συνδυασμού «Το Επιμελητήριο αλλάζει»

Δελτίο τύπου συνδυασμού «Το Επιμελητήριο αλλάζει» 
Ενόψει των εκλογών που θα διεξαχθούν στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου 2017 για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Επιμελητήριο Κιλκίς, ο συνδυασμός «Το Επιμελητήριο αλλάζει.» με υπ. Πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Βιολιτζή, διοργανώνει συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης όλων των υποψηφίων του.

Η πρώτη αυτή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017, στις 8.15μ.μ., στο ξενοδοχείο «Ευρυδίκη» της πόλης του Κιλκίς.

Βιογραφικό Κ. Βιολιτζή
Ο Κωνσταντίνος Βιολιτζής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1971 και κατοικεί στο Κιλκίς. Είναι διπλωματούχος σε σπουδές Management και κατέχει Master in Business Administrator. Είναι παντρεμένος με την Βαρβάρα Βερτζώνη με την οποία έχουν 3 γιούς.

Από το 1993 εργάζεται στο χώρο του αυτοκίνητου, υπηρετώντας τον κλάδο από διάφορες θέσεις, ενώ από το 2013 είναι συνιδιοκτήτης του καφέ “VA BENE”.

Είναι Πρόεδρος του Ελληνικού Beach handball και από το 2015 μέλος του Δ.Σ. της Μεσογειακής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.