Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Η "Τόλμη" Κιλκίς στους διεθνείς αγώνες Taekwondo G1 στη Σερβία

Ανακοίνωση "Τόλμης" Κιλκίς
Διεθνείς αγώνες Taekwondo G1 διεξήχθησαν στη Σερβία (Βελιγράδι) στις 14-15 Οκτωβρίου 2017. Οι αναμετρήσεις πραγματοποιήθηκαν σε 9 τερέν νέου τύπου 8γωνα με το ένα να είναι υπερυψωμένο ολυμπιακού τύπου, με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες Kp & P-Adidas, νέου τύπου video replay και νέους κανονισμούς διαιτησίας.

Έχει τονιστεί πολλές φορές για νέους κανονισμούς και διευκρινίζουμε ότι για την αντικειμενικότητα και το αληθές σκορ προσπαθεί η παγκόσμια WTF να εφαρμόσει το καλύτερο. Η συμμετοχή ξεπερνούσε τους 1200 αθλητές-ριες από πολλά κράτη με αθλητές-ριες υψηλού επιπέδου σε όλες τις κατηγορίες με εθνικούς πρωταθλητές-ριες, Ολυμπιονίκες, παγκόσμιους-ες και Ευρώπης. 

Πρέπει να τονίσουμε ότι η διοργάνωση είναι στην κατηγορία G1 που σημαίνει κατά την WTF βαθμολογούμενο πρωτάθλημα προκειμένου να αποκτήσουν μόρια για την επόμενη Ολυμπιάδα του 2020.

Σύμφωνα όμως με την κατάταξη (βαθμολογία) ανεξάρτητα καλούνται να συμμετέχουν στα Grand Prix μετρημένος αριθμός ανά κατηγορία σύμφωνα με τον κανονισμό της Ολυμπιάδας και αυτό γίνεται κάθε χρόνο διότι οι διοργανώσεις G1 και G2 εφαρμόζονται κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο.

Σε αυτή την άψογη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 4 αθλητές-ριες:

Δαδούπης Φώτιος, κατηγορία cadet έως 65 κιλά, κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο.

Πολύ καλή παρουσία έκαναν παρά τη δύσκολη κλήρωση με τους πρωταθλητές της κατηγορίας στον πρώτο αγώνα οι: Αναστασιάδης Σεβαστιανός senior έως 63 κιλά, Κουτσός Αριστείδης junior έως 48 κιλά, Παπουτσής Αθανάσιος cadet έως 57 κιλά.

Τη διοργάνωση πλαισίωσε η Ένωση Βορείου Ελλάδος ΕΤΑΒΕ με την επίλεκτη ομάδα κατακτώντας σεβαστό αριθμό μεταλλίων. Σημαντική ήταν επίσης η παρουσία πολλών αθλητών-ριών από όλη την Ελλάδα βάζοντας συνολικά την σφραγίδα μας ότι διεκδικούμε και μπορούμε να κατακτήσουμε.

Το τιμώμενο πρόσωπο για τους αθλητές-ριες ήταν ο υπεραθλητής του Taekwondo με συμμετοχή σε 5 Ολυμπιάδες, 5 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και άπειρες διακρίσεις σε ανοικτά διεθνή G1-G2 και στα παναμερικανικά πρωταθλήματα Steven Lόpez. Ένας άνθρωπος με μεγάλη ικανότητα και ήθος.

Η διεκδίκηση για την επιτυχία με υγιή αθλητισμό έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας. Σημασία και αξία έχει η συμμετοχή ανεξαρτήτου διάκρισης ενισχύοντας ταυτόχρονα την εμπειρία μας προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες αναμετρήσεις όποιου χαρακτήρα αγώνων.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλη την ομάδα ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος που συνόδευσε τους αθλητές, και οι Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης, και εύχονται καλή συνέχεια με υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.