Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Πανελλαδική και πανευρωπαϊκή διάκριση για το Δημοτικό Σχολείο Χέρσου

Tο έργο «How do you say it in your language ?» το οποίο εκπονήθηκε κατά το σχολικό έτος 2016-17 από τους μαθητές της Ε’ και ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού σχολείου Χέρσου Κιλκίς στο μάθημα των Αγγλικών βραβεύτηκε από την Κεντρική και την Εθνική Υπηρεσία του e-Twinning, όχι μόνο με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας αλλά και με την Ευρωπαϊκή. 

Το έργο των μαθητών, της συντονίστριας καθηγήτριας Αγγλικών κ. Βαρδίκου Μαρίας και του σχολείου έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο. Τα κριτήρια με βάση τα οποία αξιολογήθηκε ήταν η συνεργασία και η αλληλεπίδραση των συνεργαζόμενων σχολείων σε όλες τις φάσεις του έργου σε επίπεδο εκπαιδευτικών και μαθητών με σκοπό τη δημιουργία ενός εύχρηστου πολυλεξικού με χρήσιμο λεξιλόγιο σε 8 ξένες γλώσσες (αγγλικά, ελληνικά, ουκρανικά, ιταλικά, γερμανικά, κροατικά, πολωνικά, σλοβάκικα).

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στο έργο.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.