Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Πυρκαγιά στη βιομηχανία ανελκυστήρων Doppler

Την Τετάρτη 27-09-2017 και περί ώρα 12:50 μεσημβρινής ενημερώθηκε η Υπηρεσία μας για την εκδήλωση πυρκαγιάς στη ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ «DOPPLER ΑΒΕΕ», στην περιοχή Νέας Καβάλας του Δήμου Παιονίας.

Επί τόπου έφτασε δύναμη της Π.Υ. Κιλκίς, η οποία επενέβη άμεσα με τέσσερα (4) οχήματα με έντεκα 11) άνδρες. λόγω της σοβαρότητας του συμβάντος κλήθηκαν και συνέδραμαν πυροσβεστικές δυνάμεις από την Π.Υ. ΒΙΠΕ Κιλκίς με τρία (3) οχήματα με πέντε (5) πυροσβέστες, την Π.Υ. Γουμένισσας με τρία (3) οχήματα με έξι (6) πυροσβέστες και τη Δ.Ι_Ι.Υ.Ν. Θεσσαλονίκης με ένα (ί) σχημα με δυο (2) πυροσβέστες.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στον αποθηκευτικό χώρο του εργοστασίου. Η πυρκαγιά περιορίσθηκε στο χώρο που εκδηλώθηκε και αποτράπηκε η επέκτασή της στον όμορο χώρο παραγωγής του εργοστασίου. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο στις 15:15 της 27-09-2017, ενώ στο χώρο παρέμειναν τέσσερα (4) οχήματα με οκτώ (8) πυροσβέστες για αποκάθαρση, πλήρη κατάσβεση και φύλαξη της πυρκαγιάς έως τις 14:30 της 28-09-2017.

Το έργο της κατάσβεσης συντόνισε ο Διοικητής της Π.Υ. ΒΙΠΕ Κιλκίς Επιπυραγός Αχιλλέας Αρκαλάκης, συνεπικουρούμενος από τον αναπληρωτή Διοικητή της Π.Υ. Κιλκίς Επιπυραγό Ιωάννη Πολιτίδη. Στο συμβάν παρευρέθη ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Πουλτίδης.

Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά και διεξάγεται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.