Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Το ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς παρουσιάζει τους συνεργάτες του

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ  "Άθλου" Κιλκίς
Ενημερώνουμε τους φίλους του ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ για την στελέχωση του με πολύ αξιόλογους συνεργάτες.
Υπεύθυνη Διευθυντής του κέντρου μας είναι η Φιλόλογος, Δασκάλα, Ψυχολόγος κ. Κυριακίδου Παρθένα
➤Υποψήφια Διδάκτωρ Κλασικής Φιλολογίας, κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων στην Κλασική Φιλολογία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Αριστούχος απόφοιτος Παιδαγωγικού τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης (δάσκαλοι) και μεταπτυχιακού διπλώματος στα Παιδαγωγικά και τις Νέες Τεχνολογίες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Τελειόφοιτος τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Εξειδικευθείσα στην Παιδοψυχολογία-Παιδοψυχιατρική, Συμβουλευτική, Οικογενειακό Δίκαιο, Ειδική Αγωγή, Διαπολιτισμική Εκπαίδευση.
Από το 2006, αναπληρώτρια εκπαιδευτικός σε σχολεία Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης γενικής και ειδικής αγωγής. Με διδακτική εμπειρία σε μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στην ενισχυτική διδασκαλία, στην παράλληλη στήριξη των μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές Φιλολογίας και Παιδαγωγικών Ακαδημιών.

Υπεύθυνη για τη μουσική προπαιδεία και τη χορωδία μας η κ. Θεοδώρα Ηλιάδου.
Η Θεοδώρα Ηλιάδου γεννημένη το 1989 στο Κιλκίς, ξεκίνησε τα πρώτα της μαθήματα μουσικής προπαιδείας και θεωρίας σε ηλικία 5 χρονών στο Πολυάνειο Ωδείο της Μητρόπολης Κιλκίς. 
Έχει Πτυχίο Αρμονίας, Αντίστιξης, Δίπλωμα Φλάουτου και είναι απόφοιτος του τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΑΠΘ με ειδίκευση Μουσικολογική/ Μουσικοπαιδαγωγική. 
Έχει παρακολουθήσει μουσικολογικά σεμινάρια, φλάουτου και μουσικοπαιδαγωγικής. 
Τον Ιούνιο του 2015 έγινε δεκτή στο HKU Utrechts Conservatorium και στο Conservatorium Maastricht. 
Είναι μέλος της παραδοσιακής χορωδίας του Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Κιλκίς "Άγιος Νέστωρ". 
Από το Σεπτέμβριο του 2016 διδάσκει φλάουτο στο Πολυάνειο Ωδείο. 
Τα σχολικά έτη 2015 - 2016 και 2016 - 2017 δίδαξε φλάουτο στο Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών. 
Από το 2013 είναι υπεύθυνη της χορωδίας του Αλεξάνδρειου Δημοτικό Ωδείου Γιαννιτσών και της τάξης του φλάουτου.

Υπεύθυνη Εικαστικών είναι η εικονογράφος παιδικών βιβλίων, ζωγράφος των παιδικών επίπλων Santa- Bebe, κ. Σοφιανού Βαρβάρα
Τα παιδιά θα δραστηριοποιηθούν στη ζωγραφική, στη χειροτεχνία, στη διακόσμηση, στις κατασκευές με πηλό, στην ανακατασκευή παλαιών αντικειμένων και άλλα πολλά! 
Η ώρα των εικαστικών θα πλαισιώνεται διαθεματικά από τη Φιλαναγνωσία, το Κουκλοθέατρο και το Θεατρικό Παιχνίδι!

Υπεύθυνη των χορευτικών προγραμμάτων η χορεύτρια Έβελιν Σκαρλάτου, 21 χρονών. 
Ασχολείται με το χορό από 3 ετών, ενώ τα τελευταία χρόνια κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και πλέον είναι τελειόφοιτη στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού «Φυλλίς Μάντζιαρη» στη Θεσσαλονίκη. 
Παράλληλα σπουδάζει Νηπιαγωγός στο Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής & Εκπαίδευσης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. 
Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια έχει πάρει μέρος σε πολλές παραστάσεις χορού, ενώ έχει παρακολουθήσει πολλά παιδαγωγικά και χορευτικά σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό. 
Στον ελεύθερό της χρόνο τους τελευταίους μήνες ασχολείται με τη διαχείριση των Δημοσίων Σχέσεων της A.S.A.T., μιας πανεπιστημιακής ομάδας που δραστηριοποιείται στο χώρο της Αεροναυτικής και της Αεροδιαστημικής.

Στελεχώνουμε το ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ υπεύθυνα και με γνώμονα την ορθή ψυχική - πνευματική και σωματική ανάπτυξη των παιδιών σας. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Θα επανέλθουμε με νέα ανακοίνωση και άλλων αξιόλογων στελεχών σύντομα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.