Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Μια απρόοπτη συνάντηση δυο φίλων προπονητών στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς

Γραφείο Τύπου και Πιερικού
Απρόοπτη συνάντηση δυο φίλων προπονητών πριν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις τους βρέθηκαν τυχαία και συναντήθηκαν στο δημοτικό στάδιο του Κιλκίς στο φιλικό παιχνίδι του Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ με τον ΠΙΕΡΙΚΟ, ο λόγος για τον Γιάννη Συμεωνίδη από το τεχνικό επιτελείο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ προπονητής τερματοφυλάκων και του Κωνσταντίνου Τσακιρίδη προπονητή στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» στο Κιλκίς. 
Εξάλλου ο Κωνσταντίνος Τσακιρίδης κατάγεται κατά το ήμισυ από την Κατερίνη και έχει αρκετούς φίλους και γνωστούς στην αποστολή και στη διοίκηση του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα ζεστό και όμορφο κλίμα μιας και ο Κωνσταντίνος επισκέπτεται τακτικά την Κατερίνη και παρακολουθεί από κοντά τον ΠΙΕΡΙΚΟ όποτε μπορεί λόγω των υποχρεώσεων του στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς». 

Οι δυο φίλοι τα είπαν ανταλλάσοντας απόψεις. Τους ευχόμαστε καλή πορεία και επιτυχίες με τις ομάδες τους και πάντα να βρίσκονται με χαρά στα γήπεδα και όχι μόνο.

Στη φωτογραφία οι δυο προπονητές Γιάννης Συμεωνίδης, Κωνσταντίνος Τσακιρίδης και Κώστας Σαμανίδης του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και Κωνσταντίνος Τσακιρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.