Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017

Παρουσίασε την νέα του φανέλα ο Κιλκισιακός


Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Το απόγευμα της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου 2017 στην αίθουσα "Βασίλειος Σεργιαννίδης" του Επιμελητηρίου Κιλκίς, έλαβε χώρα η παρουσίαση της φανέλας του Κιλκισιακού για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, που βρίσκει την ομάδα μας στη Γ΄ Εθνική.
Σύσσωμη η οικογένεια του συλλόγου ήταν εκεί, με τη διοίκηση, την Ανδρική Ομάδα, τη Γυναικεία Ομάδα, τη Δεύτερη Ομάδα και τη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
Μεγάλοι χορηγοί την εφετινή χρονιά η Βιομηχανία Παραγωγής και Επεξεργασίας Προφίλ Αλουμινίου "ΕΛΒΙΑΛ" και η Μεταφορική "Θαμνίδης".


Ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Γιώργος Ηλιάδης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, με τον προπονητή των Ανδρών Λεωνίδα Υφαντίδη να παίρνει πρώτος τον λόγο και να αναπτύσσει τη φιλοσοφία του γύρω από το ποδόσφαιρο.
Ο προπονητής του Κιλκισιακού Β΄ Θωμάς Σαραφίδης ευχήθηκε καλή πορεία σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, με τον προπονητή των Γυναικών Λάζαρο Δελήπαλτα να πράττει κάτι ανάλογο και να τονίζει πως τα κορίτσια του θα...μιλήσουν στο γήπεδο.

Φέτος ο Κιλκισιακός έχει τη τιμή να έχει στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ τον Τόνι Γκονζάλεζ, που έκανε γνωστούς τους στόχους της Ακαδημίας, τόνισε το ταλέντο που υπάρχει σε αυτήν, και εξέφρασε τη σιγουριά του πως θα επανδρώσουν σύντομα πολλά παιδιά τη πρώτη ομάδα.

Η εκπρόσωπος της ΕΛΒΙΑΛ κ. Αντωνιάδου ανέφερε πως η εταιρία θα είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας και ελπίζει να είναι... γούρικη αυτή η συνεργασία, με τον αρχηγό Σπύρο Ματεντζίδη και τους Κώστα Λογγινίδη και Δημήτρη Δρόσο να της παραδίδουν την αναμνηστική φανέλα, κάτι που έπραξαν και στη συνέχεια δίνοντας την κορνίζα στον Παναγιώτη Θαμνίδη που για ακόμη μια χρονιά στέκεται αρωγός στη προσπάθεια του ΑΟΚ ως πιστός στρατιώτης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου