Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Τέρμα τα διπλοπαρκαρισμένα στην οδό 21ης Ιουνίου στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Νίκου Τατίδη
Είναι τρίτη εβδομάδα που η οδός 21η Ιουνίου είναι ελεύθερη από τα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα. Εφαρμόζεται κανονικά η σήμανση των πινακίδων που απαγορεύουν την στάθμευση των αυτοκινήτων και όλων των τροχοφόρων, τους μονούς ή ζυγούς μήνες του έτους στην αντίστοιχη πλευρά του δρόμου.

Με την παρέμβαση του Τατίδη Νικολάου, Πολιτευτή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ο οδός 21ης Ιουνίου έγινε ποιο προσιτή στους πολίτες και καταστηματάρχες του Κιλκίς. 

Οι λόγοι και οι συμφωνίες που επέτρεπαν τα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα εξαλείφτηκαν. Ορισμένοι οδηγοί δυσαρεστήθηκαν, ας σταθμεύσουν σε παράδρομο και ας περπατήσουν λίγο, κάνει καλό. 

Οι περισσότεροι πολίτες είναι ευχαριστημένοι, ικανοποιημένοι και παράλληλα έχει τονωθεί και το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών βλέποντας τους τροχονόμους, την αστυνομία στους δρόμους της πόλης.

Η ενέργεια αυτή δεν είναι ούτε για εισπρακτικούς λόγους για τον Δήμο όπως είπαν κάποιοι πολίτες ούτε προσωρινοί, είναι να εφαρμοστεί η έννοια της σήμανσης των πινακίδων και οι πολίτες του Κιλκίς να νοιώθουν άνετα και ασφάλεια στους δρόμους της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.