Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Κιλκίς: Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου για την κεραία της Cosmote


Εντείνει τις αντιδράσεις της για τη λειτουργία της κεραίας κινητής τηλεφωνίας της Cosmote, σε πολυκατοικία απέναντι από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, η Συντονιστική Επιτροπή του κινήματος κατά των κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε συνεργασία με γονείς, εκπαιδευτικούς και Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Γ», την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου η Συντονιστική Επιτροπή σε ένδειξη διαμαρτυρίας, θα προχωρήσει στην αποχή μαθητών από τα μαθήματά τους σε σχολεία της πόλης.

Επιπλέον, την επομένη, 13 Σεπτεμβρίου, διοργανώνει καθολική συμμετοχή μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών σε πορεία διαμαρτυρίας προς τα δικαστήρια Κιλκίς, όπου θα εκδικάζεται η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχει κατατεθεί για την αναστολή λειτουργίας της κεραίας κινητής τηλεφωνίας της Cosmote.

Στον αγώνα για την απομάκρυνση της κεραίας πρωτοστατούν το 3ο Νηπιαγωγείο, 3ο και 7ο Δημοτικό, 3ο Γυμνάσιο και 2ο ΕΠΑΛ.

Δείτε το Video της διαμαρτυρίας των κατοίκων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.