Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Δημιουργία τμήματος Σκάκι για παιδιά από τον Αίαντα Κιλκίς

Ανακοίνωση Αίαντα Κιλκίς
Ο Αθλητικός Σύλλογος ΑΙΑΣ Κιλκίς ανακοινώνει και επίσημα την δημιουργία τμήματος Σκάκι για παιδιά από 8 έως 16 ετών.
Το τμήμα Σκάκι δημιουργήθηκε με στόχο να συμπληρώσει τις αθλητικές δραστηριότητες του συλλόγου με πνευματικές δραστηριότητες και να δημιουργήσει μία νέα γενιά σκακιστών στην πόλη του Κιλκίς.

Στηριζόμενοι στο "νους υγιής εν σώματι υγιεί" επιλέξαμε το σκάκι ως ένα από τα αρχαιότερα παιχνίδια λογικής για δημιουργικές ώρες απασχόλησης και χαλάρωσης από τις αθλητικές δράσεις.

Το σκάκι καλλιεργεί την δημιουργικότητα, την βαθιά σκέψη, την μνήμη, την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων, την κριτική και στρατηγική σκέψη ενώ αποδεδειγμένα αναπτύσσει τις μαθησιακές ικανότητες των παιδιών παρέχοντας τους αυξημένες δυνατότητες στα μαθηματικά και τις θετικές επιστήμες.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν πως όποιο παιδί είναι καλό στο σκάκι, είναι απαραιτήτως μια πνευματική διάνοια. Αντιθέτως, οι ικανότητες που διέπουν έναν καλό σκακιστή, είναι επίκτητες, ως εκ τούτου διδάξιμες σε όλους.

Το σκάκι είναι ένα παιδαγωγικό εργαλείο που μπορεί να κάνει το κάθε παιδί εξυπνότερο και κοινωνικότερο.

Εγγραφές και πληροφορίες καθημερινά:
Υπεύθυνος: Αβραμίδης Ανδρέας Τ. 6972030876
Κατάστημα Ποδηλάτης (21ης Ιουνίου 14) Τ. 2341076964

Επιπλέον του τμήματος Βόλεϊ, στον Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ λειτουργούν τμήματα Κλασσικού αθλητισμού (Στίβος) , Τζούντο, Βόλεϊ, Ενόργανης Γυμναστικής και Ποδηλασίας όπου διδάσκουν καταξιωμένοι προπονητές.

ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή σε όλα τα τμήματα του συλλόγου μέσω ΕΣΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.