Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Τα νέα της γυναικείας ομάδας του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Μια από τις σημαίες του Κιλκισιακού ο Λάζαρος Δελήπαλτας είναι από σήμερα και επίσημα ο νέος προπονητής της Γυναικείας Ομάδας του συλλόγου. Ο άλλοτε αρχηγός του ΑΟΚ αποτελεί την ιδανική επιλογή για την τεχνική ηγεσία, καθώς παρακολούθησε από κοντά όλα τα παιχνίδια των κοριτσιών τη περσινή περίοδο και έχει πλήρη εικόνα για το έμψυχο δυναμικό.
Στόχος να μεταλαμπαδεύσει το πάθος του για τον Κιλκισιακό στα κορίτσια, και να ολοκληρωθεί φέτος αυτό που πέρσι έμεινε στη μέση.

Ευχαριστήριο σε Κωτάκη
Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της Γυναικείας Ομάδας Νίκο Κωτάκη. 

Ο κ. Κωτάκης για πολλοστή φορά που του ζητήθηκε βοήθησε τον σύλλογο, αποδεικνύοντας την αγάπη του για αυτόν. Του ευχόμαστε τα καλύτερα στη καριέρα του.

Παραμένει η Μουρατίδου


Η αρχηγός της Γυναικείας Ομάδας Ελένη Μουρατίδου άκουσε τη καρδιά της, και συμφώνησε σε όλα με τον Κιλκισιακό, ανανεώνοντας τη συνεργασία της και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Μουρατίδου αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της ομάδας, και έχει καταστήσει σαφές τον στόχο για τη νέα περίοδο. Η διοίκηση του ΑΟΚ δείχνει με αυτές τις κινήσεις τους σκοπούς της, και αναμένεται περαιτέρω ενίσχυση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.