Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Ξεκινά εγγραφές και προπονήσεις ο στίβος του ΓΑΣ Κιλκίς

Ανακοίνωση ΓΑΣ Κιλκίς
Την Τετάρτη 30 Αυγούστου ξεκινούν οι προπονήσεις, εν όψει των υποχρεώσεων για την νέα αγωνιστική περίοδο, στο αγωνιστικό τμήμα κλασσικού αθλητισμού του ΓΑΣ Κιλκίς.
Οι προπονήσεις, σε πρώτη φάση, γίνονται στις 6.00 το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο του Κιλκίς με την επίβλεψη των προπονητών του των αγωνιστικών τμημάτων συλλόγου.

Οι προπονήσεις των μικρών κατηγοριών αλλά και των ηλικιακών τμημάτων του συλλόγου θα ξεκινήσουν με την έναρξη της σχολικής χρονιάς την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου με πρώτη συγκέντρωση στις 4.30 μμ στο Δημοτικό Στάδιο του Κιλκίς.

Πληροφορίες και εγγραφές θα γίνονται καθημερινά (εκτός Σαββάτου και Κυριακής), από την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, στο δημοτικό στάδιο του Κιλκίς κάθε απόγευμα και ώρες 5.00 – 7.00 μμ, αλλά και στο σταντ του ΓΑΣ Κιλκίς στην εμποροπανήγυρη της πόλης.

Πληροφορίες- εγγραφές στους Εφόρους του Στίβου :
Γεώργιος Κωνσταντινίδης 6977677295,

Βλάσης Μαβίδης 6944887233,

Ματίνα Γιαννιτσάκη 6945738754

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.