Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Συμβαίνει στο Κιλκίς αυτές τις ημέρες: Κατασκήνωση του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού

Ανακοίνωση Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς
Στην Πικρολίμνη νομού Κιλκίς, ένα μικρό, αλλά φιλόξενο χωριό, πραγματοποιείται κατασκήνωση του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. Η διάρκειά της είναι από την Κυριακή 9 έως το Σάββατο 15 Ιουλίου 2017. Συμμετέχουν 40 παιδιά ηλικίας 7-11 ετών (που ονομάζονται Πουλιά) από το Κιλκίς, τη Θεσσαλονίκη και τα Ιωάννινα, συνοδευόμενα από 12 ενήλικα Στελέχη - εθελοντές.

Η κατασκήνωση φιλοξενείται στον χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πικρολίμνης, που είχε την πρωτοβουλία να μας καλέσει και να ανοίξει διάπλατα όχι μόνο τις εγκαταστάσεις του, αλλά και την καρδιά του, ώστε να εξασφαλίσει μια άνετη διαβίωση για τα παιδιά.

Η κατασκήνωση είναι το επιστέγασμα της ετήσιας οδηγικής μας δουλειάς και δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να απολαύσουν τις χαρές της ομαδικής ζωής, την υπευθυνότητα της αυτοεξυπηρέτησης, την ομορφιά της φύσης και ένα πρόγραμμα πλούσιο σε δραστηριότητες, δημιουργική απασχόληση, τραγούδι, παιχνίδια. 

Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Ιουλίου επίσκεψη στη Φάρμα Κουκάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.