Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Ενημέρωση Σούλη Καζαντζίδη για το πρόγραμμα νέων αγροτών

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Ο πολιτευτής της ΝΔ Αναστάσιος Καζαντζίδης επισκέφτηκε σήμερα τον Aντιπεριφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας υπεύθυνο για τα αγροτικά θέματα κύριο Θεοφάνη Παπά και ενημερώθηκε για την πρόοδο του αιτήματος ένταξης των επιλαχόντων νέων αγροτών στο πρόγραμμα.
Οι πιέσεις του κυρίου Τζιτζικώστα προς την κυβέρνηση για την ένταξη των 1130 νέων αγροτών από την Κεντρική Μακεδονία φαίνεται πως αποδίδει. Οι 290 και πλέον επιλαχόντες νέοι αγρότες του Κιλκίς θα πρέπει να περιμένουν τον τελικό πίνακα ο οποίος θα βγει επίσημα σε μερικές εβδομάδες και μετά υπάρχει η διαβεβαίωση του ίδιου του πρωθυπουργού για την ένταξη όλων των επιλαχόντων στο πρόγραμμα.

Ο κύριος Καζαντζίδης συμφώνησε με τον κύριο Παπά να συναντηθούν ξανά για το θέμα αφού χρήματα έχουν περισσέψει από άλλες περιφέρειες της χώρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.