Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Κιλκίς: Μεγάλη η συμμετοχή και πολλά τα ταλέντα στο Camp Αξιολόγησης του ΠΑΟΚ

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Camp Αξιολόγησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς. Πλήθος φιλόδοξων ποδοσφαιριστών προσήλθε στο Στάδιο την Κυριακή 30 Απριλίου ώστε να δείξει τις δυνατότητές του στα ... επίσημα μάτια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Από πλευράς του τμήματος Scouting του Δικεφάλου παραβρέθηκαν οι κκ. Γιάννης Αβραμίδης ως υπεύθυνος του τμήματος και υπεύθυνος τεχνικού προγραμματισμού προπονητικών κέντρων, ο Αλέκος Θεοδωρίδης ως μέλος του τμήματος Scouting και ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης ως υπεύθυνος του Δικτύου Ακαδημιών Football Prints, στο οποίο ανήκει εδώ και επτά (7) πλέον έτη η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς που είχε και την ευθύνη διοργάνωσης του Camp.

Συμμετείχαν οι ηλικιακές κατηγορίες προτζούνιορ 2008-09, τζούνιορ 2006-2007, προπαίδες 2004-2005 και παίδες 2002-2003 από τις 10.00 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Συμμετείχαν μικροί αθλητές από όλο το νομό αλλά και από όμορους νομούς, όπως της Θεσσαλονίκης και της Πέλλας.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για το αγωνιστικό επίπεδο των μικρών ποδοσφαιριστών, εξήραν το ταλέντο των παιδιών της περιοχής μας και σύντομα θα επανέλθουν με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης. Επίσης , σύντομα θα πραγματοποιηθεί και ένα δεύτερο camp αξιολόγησης για την εξαγωγή πιο αξιόπιστων συμπερασμάτων, αλλά και για την ευκαιρία να αξιολογηθούν παιδιά που δεν κατάφεραν να συμμετάσχουν στο πρώτο camp.

Οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με το τέλος του αγωνιστικού παιχνιδιού της κάθε ηλικιακής κατηγορίας απευθυνόμενοι στα παιδιά τους συνεχάρησαν για την προσπάθειά τους και τους μίλησαν για τη σημασία και τις αξίες του Αθλητισμού. Η συζήτηση με τα παιδιά είχε μια σαφή παιδαγωγική προσέγγιση υπέρ της ευγενούς άμιλλας, της συνεχούς προσπάθειας για το καλύτερο με εφόδια τη στήριξη των προπονητών, τη συνέπεια και την επιμονή.

Οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέδωσαν τα εύσημα στα μέλη της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς που ως συνεργαζόμενη Ακαδημία είχε την ευθύνη οργάνωσης του Camp.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.