Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Χορηγία Δήμου Παιονίας προς το Νοσοκομείο Γουμένισσας

Ο Δήμος Παιονίας προχώρησε στην χορηγία και την αγορά νέων στρωμάτων ειδικών προδιαγραφών από την Αnatomic Help A.E. και την αντικατάσταση των παλαιών για τις νοσοκομειακές κλίνες του Γ.Ν.-Κ.Υ. Γουμένισσας. 
Την Παρασκευή 28 Απριλίου ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Θέμη Ανθρακίδη, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Γουμένισσας κατά την παράδοση του υλικού και είχε συναντήσεις με τον Αν. Διοικητή κ. Τσαμαδιά, τον Πρόεδρο των εργαζομένων κ. Παπαλέξη και με ιατρούς και προσωπικό του ιδρύματος.

Συζητήθηκαν θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο λόγω της υποστελέχωσης και της υποχρηματοδότησης και κυρίως της έλλειψης συγκεκριμένων ειδικοτήτων ιατρών όπως Παιδιάτρου.

Ο Δήμαρχος ανέφερε στους παριστάμενους ότι ο Δήμος έχει ήδη προβεί σε ενέργειες για την υποστήριξη και την ενίσχυση του ιδρύματος και θα συνεχίσει προς αυτή την κατεύθυνση. 

Παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίηση του για την προσφορά των εργαζομένων οι οποίοι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω της δυσμενούς συγκυρίας, ανταποκρίνονται άρτια στα καθήκοντα τους. 

Το νοσοκομείο αυτό εξυπηρετεί τις υγειονομικές ανάγκες όχι μόνο της Γουμένισσας αλλά ολόκληρο το δήμο Παιονίας και της ευρύτερης περιοχής και θα πρέπει να παραμείνει ζωντανό ενισχύοντας περαιτέρω την διαχρονική λειτουργία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.