Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Θυρανοίξια Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Αρτεμίου και Αγίου Παύλου στο Αστυνομικό Μέγαρο Πιερίας

Χθες (09-05-2017) το πρωί στον προαύλιο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας στην Κατερίνη, τελέστηκε η ακολουθία των θυρανοίξιων του Ιερού Παρεκκλησίου των Αγίου Αρτεμίου και Αγίου Παύλου.
Στην τελετή χοροστάτησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα κ.κ. Γεώργιος και ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Θρησκευτικού της Ελληνικής Αστυνομίας, Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης κ. Νεκτάριος Κιούλος.

Στα θυρανοίξια τίμησαν με την παρουσία τους, η Βουλευτής Πιερίας κα. Ελισάβετ Σκουφά, η Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου, εκπρόσωποι των Βουλευτών Πιερίας, Αντιδήμαρχοι των Δήμων Κατερίνης, Δίου - Ολύμπου και Πύδνας - Κολινδρού, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Αθανάσιος Μαντζούκας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, Αστυνομικός Διευθυντής Θεολόγος Τσακίρης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Σιμούλης, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Διονύσιος Κούγκας, ο Υποδιοικητής της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Συνταγματάρχης Χαράλαμπος Προδρόμου, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης Αντιπύραρχος Ευάγγελος Φαλάρας, ο Διοικητής του Λιμενικού Τμήματος Σκάλας Κατερίνης Aνθυποπλοίαρχος Θεμιστοκλής Αδαμίδης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κ. Ιωάννης Καζταρίδης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κ. Δημήτριος Συριανίδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και ο Πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) κ. Ιωάννης Καραπατάκης.

Επιπλέον, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι Συνδικαλιστικών Φορέων, Τμημάτων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.), Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αστυνομικοί, εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, εκπρόσωποι Φορέων, Συλλόγων και Οργανισμών, καθώς και πλήθος πολιτών.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής ΤΖΗΜΑΣ Γεώργιος κατά την ομιλία του, ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι συνεισέφεραν ανιδιοτελώς στην ανέγερση και αποπεράτωση του Ιερού Παρεκκλησίου.

Ακολούθησε απονομή τιμητικών πλακετών στους δωρητές και συντελεστές της ανέγερσης του ναΐσκου, ενώ μετά το πέρας της εκδήλωσης παρατέθηκε δεξίωση στους προσκεκλημένους σε αίθουσα του Αστυνομικού Μεγάρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.