Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Γεμάτα με ποδόσφαιρο τα Σαββατοκύριακα για τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Με πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα συνέχισαν και αυτό το Σαββατοκύριακο οι μικροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς. Υποδέχτηκαν τα αντίστοιχα τμήματα της ΑΕ Πολυκάστρου σε μια σειρά φιλικών παιχνιδιών που παρουσίασε καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο.
Αγωνίστηκαν οι Τζούνιορ 'Μπάρτσα'' του κ. Μιχάλη Αναστασιάδη, οι οποίοι παρά το κακό ξεκίνημα κατάφεραν να τελειώσουν νικηφόρα το παιχνίδι με ένα πολύ καλό β' ημίχρονο. Πέτυχαν μάλιστα μια ανατροπή σε παιχνίδι με μεγάλο προβάδισμα του αντιπάλου, την οποία βέβαια πανηγύρισαν έντονα.

Οι τζούνιορ "'Ιντερ 2007" του κ. Μιχάλη Αναστασιάδη, λειτουργώντας αντίστροφα,δεν είχαν διάρκεια στο πολύ καλό ξεκίνημά τους και γνώρισαν μια ήττα χρήσιμη αγωνιστικά αλλά και παιδαγωγικά, από ένα πολύ καλό ομαδικό σύνολο της Ακαδημίας της ΑΕ Πολυκάστρου.

Οι προτζούνιορ 'Μάντσεστερ 2009' του κ. Κώστα Ντουντούκη συνέχισαν τις πολύ καλές τους εμφανίσεις και τελείωσαν νικηφόρα το παιχνίδι τους κερδίζοντας το χειροκρότημα των θεατών.

Οι προτζούνιορ "Ατλέτικο" του κ. Κώστα Τσακιρίδη έδειξαν πολύ καλή εικόνα στο παιχνίδι τους. Η πρόωρη διακοπή του παιχνιδιού λόγω της έντονης βροχόπτωσης βρήκε το τους πιτσιρικάδες του Πολυκάστρου μπροστά στο σκορ.

Τα παιχνίδια ξεκίνησαν με ...βροχή των γκολ στις φιλικές αναμετρήσεις των δυο (2) τμημάτων Μπαμπίνι Α1 και Α2 του κ. Κώστα Τσακιρίδη όπου το θέαμα ήταν συναρπαστικό και θριάμβευσαν το ταλέντο και τα παιδικά χαμόγελα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου