Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

Στο Πανελλήνιο Κύπελλο Brazilian Jiu Jitsu το Kinesis Fight Club Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club Kilkis
Το Kinesis Fight Club πήρε μέρος στο 5ο Πανελλήνιο Κύπελλο Brazilian Jiu Jitsu που πραγματοποιήθηκε στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, στις 23 Απριλίου.

Αγωνίστηκαν δύο αθλητές, ο Αντώνης Γιαννακίδης και ο Παναγιώτης Κυβελίδης, που καθώς δεν υπήρχαν αθλητές στις κατηγορίες τους +40 και +30 ετών, έπρεπε να αγωνιστούν στην κατηγορία ανδρών. Δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν στον δεύτερο γύρο, σε μια πολύ δύσκολη κατηγορία, με συμμέτοχες αθλητών από όλη την Ελλάδα. Αποκόμισαν όμως σημαντικές εμπειρίες αγωνιζόμενοι με τους καλύτερους.

Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΕΦΕΟΖΖ (Ερασιτεχνική Φίλαθλη Ελληνική Ομοσπονδία Ζιου Ζίτσου) και διοργανωτής ήταν ο Νίκος Γουγούλας.

Το Brazilian Jiu Jitsu είναι από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες Πολεμικές Τέχνες στον κόσμο, αναγνωρισμένο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Διδάσκεται παράλληλα με το Καράτε και το Kick Boxing στο Kinesis υπό την καθοδήγηση του Νίκου Γουγούλα.

Επόμενος σταθμοί για το Kinesis είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα Kick Boxing της ΕΟΠΤ τον Μάιο στις Σέρρες, το παγκόσμιο πρωτάθλημα της ISKA στην Αθήνα τον Ιούνιο και το διασυλλογικό φιλικό πρωτάθλημα καράτε παίδων τον Ιούνιο στο Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου