Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Δήμος Κιλκίς: Υπεγράφη σύμβαση για την κατασκευή – εξωραϊσμό παιδικών χαρών

Υπεγράφη την Τετάρτη 19 Απριλίου, παρόντος του Δημάρχου Κιλκίς, σύμβαση για την κατασκευή και τον εξωραϊσμό παιδικών χαρών του Δήμου Κιλκίς μεταξύ του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Νικολάου Ταχτσίδη και του αναδόχου Δημητρίου Μανδρούκα, εκπροσώπου της ''Μανδρούκας Α.Τ.Ε. Τεχνικής – Κατασκευαστικής – Εμπορικής Α.Ε''.
Με βάση την τεχνική περιγραφή του έργου πρόκειται να κατασκευαστούν υποδομές για τη δημιουργία δεκαπέντε παιδικών χαρών σε Μεταλλικό Μελάνθιο, Παλαιό Γυναικόκαστρο (Δημοτική Ενότητα Κιλκίς) Νέα Σάντα, Πεδινό (Δημοτική Ενότητα Γαλλικού) Δοϊράνη, Δροσάτο (Δημοτική Ενότητα Δοϊράνης) Ευκαρπία, Τέρπυλλο (Δημοτική Ενότητα Κρουσσών) Αγία Παρασκευή, Άνω και Κάτω Σούρμενα (Δημοτική Ενότητα Μουριών) Νέο Γυναικόκαστρο (Δημοτική Ενότητα Πικρολίμνης) Κορομηλιά, Μεγάλη Στέρνα (Δημοτική Ενότητα Χέρσου) νέα υποδομή στην υφιστάμενη παιδική χαρά Επταλόφου για την προσθήκη καινούριων οργάνων ενώ προβλέπονται κατά περίπτωση βελτιωτικές εργασίες με περιφράξεις, κατασκευές νέων μεταλλικών κιγκλιδωμάτων και προστατευτικών Π στις εισόδους τους και με ηλεκτροφωτισμό.

Σε όλες τις παιδικές χαρές θα τοποθετηθεί πληροφοριακή πινακίδα όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 392.028,17ευρώ και καλύπτεται από Κ.Α.Π. επενδυτικών δαπανών του Δήμου Κιλκίς. Οι εργασίες κατασκευής – εξωραϊσμού των παιδικών χαρών θα ολοκληρωθούν σε ένα χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.