Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Πρεμιέρα για τις Παγκορασίδες Β' του Αίαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Την πρώτη αγωνιστική εμπειρία απεκόμισαν αθλήτριες της Β ομάδας παγκορασίδων του Αίαντα σε φιλικό αγώνα την Τετάρτη 12/4 με τις αντίστοιχες παγκορασίδες Β του Αστέρα Σίνδου. 
Τα κορίτσια του Αίαντα αγωνίστηκαν εξαιρετικά σε όλη την διάρκεια του αγώνα παρά την κούραση και την αγωνιστική απειρία. Στο 1ο σετ ελαφρώς μουδιασμένες βρέθηκαν πίσω από νωρίς, στο 2ο σετ πραγματοποιώντας εξαιρετικό παιχνίδι τόσο στην υποδοχή και άμυνα όσο στις επιθετικές ενέργειες κέρδισαν αρκετά εύκολα κάνοντας το 1-1. 

Τα τελευταία 2 σετ του αγώνα κέρδισε η ομάδα του Αστέρα κάνοντας το 3-1 αφού παρά την εξαιρετική προσπάθεια των κοριτσιών η κούραση δεν τις επέτρεψε να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.