Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

Η συγγραφέας Κατερίνας Καριζώνη στο Δημοτικό Σχολείο Χέρσου

Δελτίο τύπου Δημοτικού Σχολείου Χέρσου
Μια αληθινή γιορτή για το παιδικό βιβλίο ήταν η εκδήλωση προς τιμή της Κατερίνας Καριζώνη που μας επισκέφθηκε την Παρασκευή 7 Απρίλη. 
Η συγγραφέας μάς διάβασε εξαιρετικά παραμύθια από το τελευταίο της βιβλίο "το ταξίδι των παραμυθιών "εκδόσεων Ανάτυπο, συζήτησε με τους μικρούς μας φίλους και φυσικά έδωσε η ίδια τα τρία πρώτα βραβεία στους νικητές του ετήσιου διαγωνισμού συγγραφής παραμυθιών από μαθητές και μαθήτριες του Σχολείου μας.

Παράλληλα λειτούργησε έκθεση παιδικού βιβλίου με ευθύνη των μαθητών της ΣΤ τάξης ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το 1ο βραβείο για το παραμύθι «είμαι από την Αφρική και τι πειράζει» που έγραψαν οι μαθητές της ΣΤ τάξης Κυριαζίδης Ευστράτιος και Πουντζουκίδου Χριστίνα είναι 11 ημέρες στις κατασκηνώσεις «Αλεξάνδρα» στην Καβάλα με παραμονή εντελώς δωρεάν! 

Ακόμη υπάρχει η σκέψη το παραμύθι αυτό να διασκευαστεί σε σενάριο και να γίνει ταινία μικρού μήκους αμέσως μετά τις διακοπές του Πάσχα.

Όλες αυτές οι δράσεις και κυρίως η παρουσία της κ. Καριζώνη εντάσσονται στο γενικότερο ετήσιο θεσμό του σχολείου «ημέρες λογοτεχνίας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου