Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Τρελό πάρτι μασκέ από τον Άθλο Κιλκίς την Τσικνοπέμπτη

Στις 16 Φεβρουαρίου 2017 ημέρα Πέμπτη (Τσικνοπέμπτη) πραγματοποιήθηκε από τον αθλητικό σύλλογο Άθλος Κιλκίς Πάρτι Μασκέ στις εγκαταστάσεις του σωματείου.

Προσκεκλημένοι ήταν όλοι οι αθλητές άλλα και οι γονείς τους. Το πάρτι πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου με την συμμέτοχη των μικρών και μεγάλων αθλητών του συλλόγου σε ένα ξέφρενο μασκέ πάρτι με μουσική και χορό από όλους.


Έξω στις εγκαταστάσεις του συλλόγου επί της οδού 21ης Ιουνίου 43 Golden Athlos το Δ.Σ. του σωματείου ακολούθησε το έθιμο του τσικνίσματος ψήνοντας κρεατικά σε μια τεράστια ψησταριά τροφοδοτώντας όλους με τα ανάλογα σουβλάκια άλλα και με την ανάλογη τσίκνα που αρμόζει στην ημέρα . 

Όλα κύλησαν υπέροχα με αθλητές,γονείς και δάσκαλους να γίνονται όλοι μια οικογένεια και να διασκεδάζουν μέχρι αργά το βραδύ. Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Προπονητής Πουντζουκίδης Κων/νος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιαννουλάκος Δημήτριος ευχαρίστησαν όλους για την συμμέτοχη τους και ευχήθηκαν σε όλους τους παραβρισκόμενους αθλητές νικηφόρους αγώνες με διακρίσεις για την συνεχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου