Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Κοπή πίτας και ορεινή περιήγηση στον ΧΩΜΑ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΧΩΜΑ (Χωμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός Κιλκίς)
Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 έγινε ο ετήσιος απολογισμός και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στον ΧΩΜΑ Κιλκίς.

Η ημέρα ξεκίνησε με περιήγηση σε χιόνι, λάσπη, νερό για τα 4x4 τζιπάκια και τις γουρούνες ενώ ακολούθησε ψήσιμο και η κοπή της πίτας.

Σε πολύ ζεστό οικογενειακό κλίμα τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης, έκαναν έναν μίνι απολογισμό της χρονιάς και των διοργανώσεων και απασφάλισαν την "βόμβα" στα 4x4!

Είναι πλέον κοινό μυστικό η διοργάνωση για 4x4 Jeep που σχεδιάζει ο σύλλογος η οποία θα ταρακουνήσει όλη την Ελλάδα.

Μετά την περσινή διοργάνωση του 1ου Φιλικού Hobby Trophy που αρίθμησε περισσότερους από 50 συμμετέχοντες και ξεσήκωσε όλη την Μακεδονία ο πήχης φέτος έχει ανέβει και οι ιθύνοντες της περσινής επιτυχίας σχεδιάζουν φέτος μία διοργάνωση ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ...!

Βρείτε μας στο Facebook: www.facebook.com/xomakilkis.gr

Βρείτε μας στο διαδίκτυο: www.xomakilkis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.