Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Αίας Κιλκίς: 7η νίκη - ντέρμπι μεταξύ των πρώτων

Γράφει η Ελένη Μουρατίδου
Την 7η νίκη του στη σειρά πέτυχε η ομάδα των Κορασίδων του Αίαντα, στην έδρα της, χθες Σάββατο 4/2/2017. Αυτή τη φορά όμως ο αγώνας εξελίχθηκε σε ντέρμπι γιατί και οι δυο (ισοδύναμες) ομάδες ήθελαν πάρα πολύ τη νίκη διεκδικώντας την κορυφαία θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου. Τελικά με δυσκολία υπερίσχυσε ο ΑΙΑΣ με 3-1 σετ, σε έναν αγώνα “θρίλερ”.Αναλυτικότερα:

Από το 1ο σετ φάνηκε η ισοδυναμία των ομάδων μια και ήταν κοντά στο σκορ έως το 10-10 . Όταν ο ΑΙΑΣ πέρασε στο 15-13, κατάφερε να πάρει 5 πόντους σερί και μια ανάσα ως το 20-13. Αλλά εκεί έκανε την ανατροπή ο Ποσειδώνας και ισοφάρισε ακριβώς στους 20 πόντους. Όμως ο ΑΙΑΣ πήρε τους επόμενους 5 και τελείωσε το σετ στο 25-20.

Στο 2ο σετ ο ΑΙΑΣ έδειξε τον καλύτερο εαυτό του με αλλεπάλληλες ολοκληρωμένες φάσεις, οδηγώντας και φτάνοντας πολύ γρήγορα στο 20-5. Σε μια πολύ καλή προσπάθειά του ο Ποσειδώνας κατάφερε να ανακάμψει και να μειώσει την ψαλίδα στο 22-16 , όμως και πάλι ο ΑΙΑΣ έληξε το σετ εκεί, στο 25-16.

Το 3ο σετ ήταν μια μεγάλη απογοήτευση για τον κόσμο του ΑΙΑΝΤΑ , μια και -λες και ήταν άλλη ομάδα στο γήπεδο-άφησε πολύ εύκολα τον Ποσειδώνα να φτάσει στο 7-21 κι από κει να πάρει το σετ 25-13. Ο Ποσειδώνας ομολογουμένως ήταν σαφώς ανώτερος .

Όλα κρίθηκαν στο 4ο σετ, στο οποίο και οι δυο ομάδες πλέον τά ‘παιξαν όλα για όλα, ο ΑΙΑΣ ήθελε απλά να το κερδίσει και να μην πάει σε καμιά περίπτωση στο τάι μπρέικ των 15 πόντων (γιατί εκεί ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει) , κάτι που διακαώς φυσικά ήθελε και πάλεψε να πετύχει ο Ποσειδώνας. Οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο – πόντο (6-6), (12-12), (20-16) , (21-21) , ως το 25-25 όπου ο ΑΙΑΣ πήρε, με μεγάλο κόπο όμως, τους 2 επόμενους και έληξε το θρίλερ 27-25 .

Συγχαρητήρια αξίζουν στους προπονητές και στις αθλήτριες και των δυο ομάδων , ειδικά για τη μάχη τους στο τελευταίο σετ που καθήλωσε την κερκίδα η οποία γιόρτασε φυσικά στο τέλος τη νίκη.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ: (Σακαλάκη Τάνια) ,Κοτίδου, Ταντσοπούλου, Ναλπαντίδου, Καντίδου, Κώστογλου Σοφ, Κώστογλου Στ, (αε) Βουζίνα, Εμμανουηλίδου, Παχνή, Γεωργιάδου, Μαχμουτάι, Λαμπριανίδου, Χαλκίδου, Σεχάι.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, ΔΑΚ Κατερίνης , ώρα 14.00 με τον Αρχέλαο Κατερίνης

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, ΔΑΚ Κατερίνης , ώρα 12.00 με τον Αρχέλαο Κατερίνης και Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017, ΔΑΚ Κιλκίς , ώρα 18.00 με τον ΓΑΣ Μελίκης.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Κυριακή 12 Φεβρουαρίου , ΔΑΚ Κιλκίς, ώρα 14.00 με τον Άτλα Κιλκίς.

Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ, πληροφορίες/εγγραφές: τηλ 6972680579

Βίντεο από τον αγώνα, στη Δημόσια Σελίδα μας στο Facebοok:

INFOhttps://www.facebook.com/aias.kilkis.volleyball/
http://www.aiaskilkis.gr/
https://www.facebook.com/atermongroup/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.