Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Άγιος Χαράλαμπος-Κιλκισιακός 0-4

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Στις 15 νίκες σε 16 παιχνίδια (και μια ισοπαλία) έφτασε ο Κιλκισιακός μας που επιβλήθηκε με 4-0 στα Αμάραντα του Ποντιακού Αγίου Χαραλάμπους. Στους 46 βαθμούς πια ο ΑΟΚ που συνεχίζει το εκπληκτικό του σερί κρατώντας για 13ο ματς στη σειρά απαραβίαστη την εστία του.


Στο 8' ο Μπελίτσας δε μπόρεσε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Τριανταφυλλίδη. Ο Κιλκισιακός πίεζε, όμως ο Αγιος Χαράλαμπος είχε κλείσει καλά τους χώρους, και απομάκρυνε κάθε πιθανό κίνδυνο.

Στο 32' ένα μακρινό σουτ του Δαγκλή δεν ανησύχησε τον Παναγιώτη Αβραμίδη. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σαβελίδης έκανε τη κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Τελικά το 1-0 ήρθε στο 45'.

Ο Δρόσος με τον Βαχανελίδη έπαιξαν το ένα-δύο και ο τελευταίος με σουτ μέσα από τη περιοχή άνοιξε το σκορ.

Σκοράροντας σε κρίσιμο χρονικά σημείο ο Κιλκισιακός πήρε ακόμη περισσότερη ψυχολογία, και στο δεύτερο ανέβασε κι άλλο την απόδοσή του. 

Στο 56' ο Δρόσος δε μπόρεσε να χριστεί σκόρερ, όμως στο 63' έπειτα από ιδανική σέντρα του Μπελίτσα ο Βλάντο Σαβελίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Κιλκισιακός συνέχιζε να πιέζει, και στο 70' ο Δρόσος έβγαλε τετ-α-τετ τον Πολύζο που με δυνατό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ.

Τελικό αποτέλεσμα 4-0 με τέρμα του Γιώργου Σαπανίδη με σουτ έξω από τη περιοχή. Το Σάββατο ο Κιλκισιακός υποδέχεται τον Επτάλοφο με σκοπό να φτάσει στην ένατη σερί του νίκη.

ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ: Τριανταφυλλίδης, Κουτσάγιας, Δαγκλής (65' Χατζημλάδης), Μ. Παπαλέξης, Ελέζογλου, Τσαουσίδης, Ζαπουλίδης, Ι. Παπαλέξης, Ντέμε, Νούκα, Μούρος (42' Φαμπρίκης-58' Χατζησλάρι).

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Αβραμίδης, Μίλκας (72' Νικολαΐδης), Ραφαελίδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Ευθυμιάδης (46' Πολύζος), Μπελίτσας, Σαπανίδης, Σαβελίδης, Βαχανελίδης (72' Κουραλίδης). Δρόσος.


Νίκη με πολλά γκολ για τη δεύτερη ομάδα

Νίκη με πολλά γκολ για τη δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού που πέρασε με 6-2 από την έδρα της Ξηρόβρυσης, φτάνοντας έτσι στη πέμπτη θέση και τους 23 βαθμούς, έχοντας και αγώνα λιγότερο.

Στο 23' ο Στέλιος Φιλιππίδης άνοιξε το σκορ και δέκα λεπτά αργότερα ο Παναγιώτης Κοσμερίδης πέτυχε το 2-0. Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Φιλιππίδης και πάλι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Η Ξηρόβρυση στο επόμενο δεκάλεπτο μείωσε σε 3-2, όμως εκεί ο Κιλκισιακός Β΄ σοβαρεύτηκε, και από το 65' μέχρι το τέλος του ματς πέτυχε τρία γκολ με τους Κοσμερίδη, Σταύρο Πουρσανίδη και Ιορδάνη Κυριακίδη.

Την επόμενη αγωνιστική το συγκρότημα του Θωμά Σαραφίδη υποδέχεται το Μαυρονέρι.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄: Κουτουκιάς, Πουρσανίδης, Κωτάκης, Χ. Ζαμανόπουλος, Η. Κουραλίδης, Γ. Κουραλίδης (50' Δούκας), Φιλιππίδης (58' Μαζμανίδης), Κελεσίδης, Κοσμερίδης, Μαλάνια (58' Κυριακίδης), Π. Ζαμανόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.