Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία της Πρωτοχρονιάς του 2017, στον Καθεδρικό Ναό της Του Θεού Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη

Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία της Πρωτοχρονιάς του 2017, που τελέστηκε σήμερα το πρωί στον Καθεδρικό Ναό της Του Θεού Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη, χοροστατούντος του Παναγιότατου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμου, παρέστη ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Παρουσία πλήθους πιστών, ο κ. Τζιτζικώστας παρακολούθησε τη λειτουργία της πρώτης μέρας του έτους και αντάλλαξε ευχές με τους εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας, των αρχών και φορέων της Θεσσαλονίκης και πολίτες.

Μετά το πέρας της δοξολογίας, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Εύχομαι σε όλους τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας και σε όλους τους Έλληνες το 2017, που μόλις ξεκίνησε να αποτελέσει μια νέα αρχή για ένα πιο δημιουργικό παρόν και ένα καλύτερο μέλλον. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ είναι αναγκαία η αρμονική κοινωνική συνύπαρξη, η διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής και η αλληλεγγύη, διότι οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες. Με συνέπεια λόγων και έργων θα μπορέσουμε να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τη Μακεδονία και την Ελλάδα μας. 


Η σκέψη όλων μας είναι στους συνανθρώπους μας που βιώνουν δυσκολίες. Είναι ώρα να βάλουμε όλοι επιτέλους πάνω από όλα το συλλογικό συμφέρον, το συμφέρον του τόπου και να πορευτούμε με σύνεση σε μια κοινωνία πιο ανθρώπινη, σε μια κοινωνία προσφοράς και αλληλεγγύης, ενισχύοντας τις δημιουργικές δυνάμεις και τους νέους ανθρώπους, για να είναι το 2017 χρονιά εξόδου από την πολυετή κρίση. Γι’ αυτό εργαζόμαστε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κι αυτό δεσμευόμαστε να κάνουμε και το νέο έτος. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.