Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016

Ετήσιες ιατρικές εξετάσεις και μαγικά κόλπα για τους αθλητές του Άθλου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 29 Οκτωβρίου 2016 και ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες Ιατρικές εξετάσεις στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Συλλόγου Άθλος Κιλκίς από Ειδικευμένο Παθολόγο Ιατρό σε ειδικά διαμορφωμένο ιατρείο εντός των εγκαταστάσεων του. 

Σκοπός της εξέτασης αυτής ήταν ο έλεγχος της υγείας όλων των αθλητών του συλλόγου έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για τους επικείμενους αγώνες του έτους που έρχεται. Βασικός στόχος όμως της διαδικασίας αυτής είναι η πραγματοποίηση των εξετάσεων στους αθλητές του συλλόγου για την εύρεση τυχών κρυφών μικροπροβλημάτων όπως πιθανά φυσήματα στην καρδία και άλλες μικρές βλάβες που μπορεί να δημιουργούν προβλήματα στην υγεία σε συνδυασμό με την άθληση.

Ο Προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος και ο Αρχηγός Ομάδος Μουτσάκης Αναστάσιος μετά το πέρας της διαδικασίας ευχαρίστησαν τον γιατρό για την σημαντική βοήθεια του με την παροχή των γνώσεων του και τους γονείς των αθλητών για την υπομονή που επέδειξαν κατά την διαδικασία. 

Ευχήθηκαν σε όλους τους αθλητές καλά αποτελέσματα στους αγώνες αλλά και επισήμαναν ότι απώτερος σκοπός και στόχος του Σωματείου μας είναι η υγεία των αθλητών/παιδιών μας, η σωστή σωματική ανάπτυξη και διαπαιδαγώγηση τους έτσι ώστε να τους βοηθήσουμε να ενταθούν σωστά στην κοινωνία και όχι ο πρωταθλητισμός με την έννοια της καταπίεσης και του στόχου (πρωταθλήματος) με κάθε κόστος για την υγείας και ψυχικής ισορροπίας τους.

Ευχαρίστησαν επίσης το μάγο CONSTANDIN που κράτησε με τα εντυπωσιακά μαγικά του παρέα στους μικρούς μας αθλητές κατά την διάρκεια των εξετάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου