Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

4Χ4 και συνεχίζει ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ο Κιλκισιακός με εμφάνιση πρωταθλητή επικράτησε με 3-0 στον Επτάλοφο του ΠΑΟΝΕ, και συνεχίζει να έχει το απόλυτο μετά από τέσσερις αγωνιστικές μετρώντας 12 βαθμούς.

Πολύ ωραίο παιχνίδι με αρκετές φάσεις, αλλά η ποιότητα των ποδοσφαιριστών του Μάκη Δανδίκα φάνηκε.

Πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 21' για τον ΑΟΚ με τον Λογγινίδη από τη μικρή περιοχή να μη μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο επόμενο λεπτό ο Ρωμανίδης με εξουδετερωμένο τον αντίπαλο τερματοφύλακα έστειλε τη μπάλα έξω.

Στο 24' φάση για τον ΠΑΟΝΕ με το πλασέ του Παντελιάδη να περνά άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα σουτ του Τσολακίδη στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού.

Ο Ραφαελίδης στο 35' βρήκε μόνο του τον Λογγινίδη που από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα έξω. Στο 38' ο Παναγιώτης Αβραμίδης πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση στη κεφαλιά του Ζελέγκου.

Στο 49' ο Νίκος Μπελίτσας με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό" παραθυράκι" για το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Δημήτρης Δρόσος εκμεταλλεύτηκε αδράνεια των γηπεδούχων, μπήκε στη περιοχή και δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.

Νέα μεγάλη απόκρουση του Αβραμίδη στο 63' σε σουτ του Κοτσαμποϊκίδη, και στο 72' διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Ο Μπελίτσας έκανε τη κούρσα από το κέντρο, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, και έσπασε τη μπάλα στον Δρόσο που με ψύχραιμο πλασέ ολοκλήρωσε το μεγάλο διπλό.

Την επόμενη αγωνιστική ο Κιλκισιακός μας υποδέχεται τη Γουμένισσα, και σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο για να μας βοηθήσετε όπως και σήμερα να φτάσουμε στη πέμπτη νίκη!

ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ: Π. Τσολακίδης, Ε. Ηλιάδης, Κομπαλία, Καρασαββίδης, Ζελέγκου, Καλόνικος, Γ. Τσολακίδης, Στεφανίδης, Αποστολίδης (60' Α. Κόλα), Παντελιάδης, Γιώργης (54' Κοτσαμποϊκίδης).

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Αβραμίδης, Τσαμτζίδης, Ραφαελίδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Ευθυμιάδης, Μπελίτσας (78' Μίλκας), Λογγινίδης, Ρωμανίδης (69 Καμπεράι), Βαχανελίδης (65' Κουραλίδης), Δρόσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.