Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

"Η Παγωμένη Πριγκίπισσα" στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς, την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016



Η Παιδική Σκηνή Ροντίδη παρουσιάζει, το πιο αγαπημένο παραμύθι των παιδιών, "Η Παγωμένη Πριγκίπισσα" σε θεατρική διασκευή. Tην Δευτέρα 18 Ιουλίου ώρα 21:00 στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς. Γενική είσοδος 5€. Κρατήσεις 6944062928.

Σε μια χώρα μακρινή και παγωμένη διαδραματίζεται η ιστορία αυτή και μπορεί να χαρακτηριστεί, ύμνος στις αδερφικές αλλά και στις ανθρώπινες σχέσεις, που κατά καιρούς απειλούνται και δοκιμάζονται από εξωτερικούς παράγοντες. Το καλό όμως, με συμμάχους του σταθερές αξίες, όπως ο θεσμός της οικογένειας, της φιλίας, της αγάπης και της αλληλεγγύης και μετά από πολλές περιπέτειες, τελικά ανακηρύσσεται νικητής. Μέσα από πολλά εφέ, ιδιαίτερους φωτισμούς, και live τραγούδια, ο μικρός θεατής ταξιδεύει με τους αγαπημένους του ήρωες και συμμετέχει μαζί τους στη δράση της παράστασης επί σκηνής.

Η διασκευή – σκηνοθεσία είναι του Κώστα Μελίδη, η μουσική του Χάρη Γκατζόφλια, οι στίχοι της Άννας Μπαλάσκα, η σκηνογραφία της Μάντυς Λάσχου, τα κοστούμια & το make up artist της Ελένης Δημοπούλου, οι χορογραφίες της Aθηνάς Σιώτη.

Τους ρόλους ερμηνεύουν: Δέσποινα Τσαχουρίδου, Σωτηρία Αϊβαζίδη, Ασπασία Μπατατόλη, Μάριος Τσικές, Ζαχαρίας Γουέλα, Χριστίνα Ντούκα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.