Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Ο ΕΦΕΤ αποσύρει τυρί που διακινείται από την εταιρία ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο υποδοχής καταγγελιών πολιτών, ζήτησε και ήδη έχουν ξεκινήσει σχετικοί έλεγχοι για την άµεση ανάκληση / απόσυρση παρτίδων του προϊόντος ΤΥΡΙ ΚΑΣΕΡΙ ΠΟΠ, µε την εµπορική ονοµασία «ΤΡΕΙΣ ΒΟΣΚΟΙ», µε αριθµούς παρτίδας 150613, 150614, 150709 µε ηµεροµηνία ανάλωσης 20/06/2016 και αριθµό παρτίδας 150710 µε ηµεροµηνία ανάλωσης 30/05/2016. 


Το προϊόν είναι συσκευασµένο σε διάφανο εύκαµπτο φιλµ καθ. βάρους 350 γραµµαρίων παράγεται στην Λέσβο από την επιχείρηση ΑΦΟΙ . ΡΟ ΟΥ «ΛΕΣΒΙΓΑΛ», 81103 ΒΑΤΟΥΣΑ ΛΕΣΒΟΥ και διατίθεται στην Ελλάδα από την επιχείρηση ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ ΒΙΠΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ. Στις ανωτέρω παρτίδες διαπιστώθηκε αλλοίωση οργανοληπτικών χαρακτηριστικών – ανάπτυξη έντονης δυσάρεστης οσµής - και επιφανειακές αλλοιώσεις από µικροβιακή δράση.

Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν ήδη προµηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, να µην το καταναλώσουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.