Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Διαβάστε δωρεάν online το βιβλίο του Χρήστου Γκόλιαρη "Γκιαούρκιοϊ Σμύρνης. (Περιοχή αρχαίας Κολοφώνας)"

Υπογράφει ο συγγραφέας του βιβλίου Χρήστος Γκόλιαρης
Στο βιβλίο μου με τίτλο "Γκιαούρκιοϊ Σμύρνης. (Περιοχή αρχαίας Κολοφώνας)" αναφέρεται το ιστορικό του τόπου αλλά και της οικογένειας των προγόνων μου, της οικογένειας Παπαδημητρίου, θυγατέρα των οποίων υπήρξε η μητέρα μου Παναγιώτα η οποία και γεννήθηκε εκεί το 1916.Το βιβλίο αυτό εκδόθηκε το Σεπτέμβριο του 2014, με την ευκαρία της συνάντησης των συγγενών απογόνων της εν λόγω οικογένειας.


Το βιβλίο εκδόθηκε σε 100 μόνο αντίτυπα, χρηματοδοτήθηκε από οικογένεια συγγενών μου και διανεμήθηκε αποκλειστικά στους συγγενείς. Στη συνέχεια το δημοσίευσα και κυκλοφορεί σε ηλέκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα www.easywriter.gr, όπου και διατίθεται δωρεάν, διότι στόχος μου ήταν όχι το κέρδος αλλά να προσθέσουμε ένα μικρό λιθαράκι βοήθειας σε ιστορικούς, σε ερευνητές αλλά και σε ανθρώπους ρέκτες αυτής της κατηγορίας της τοπικής ή εθνικοτοπικής μορφής.

Το αρχείο μπορείτε να το κατεβάσετε, να το αποθηκεύσετε και 
να το ανοίξετε για να το μελετήσετε με την ησυχία σας.

Επίσης μπορείτε (αν κάποιοι επιθυμείτε να το έχετε σαν έντυπο στη βιβλιοθήκη σας ή να το διαβάσετε σαν βιβλίο), να το μεταφέρεττε σε ένα usb (στικάκι ή φλασάκι), να πάτε σε ένα καλό κατάστημα φωτοτυπιών και θα σας το φωτοτυπίσει σα βιβλίο κανονικά. Να τους πείτε ότι οι διαστάσεις του βιβλίου είναι 17 εκ. πλάτος και 24 εκ. ύψος. Και εάν θέλετε να το κάνετε ... σαν το αρχικό της έκδοσης, αντί για λευκά φύλλα να σας τα φωτοτυπήσει σε χαρτί samua. Επίσης θα σας τυπώσει και τα εξώφυλλα κανονικά όπως το βιβλίο.Γνωρίζουν αυτοί και το κάνουν σαν το αρχικό βιβλίο.

Σας ευχαριστώ πολύ....και καλό διάβασμα σε όσους υπάρχει η διάθεση!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.