Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Είπαν τα Κάλαντα στον Ανδρέα Βεργίδη

Τη χορωδία της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «Ο ΠΟΝΤΟΣ» δέχθηκε στο γραφείο του σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

Η χορωδία συνοδεία μουσικών οργάνων έψαλλε τα κάλαντα του Πόντου και της Κρήτης και μετέφερε στον κ. Βεργίδη τις ευχές του Ταξίαρχου Διοικητή της Ταξιαρχίας κ. Πέτρο Δεμέστιχα. Ο Αντιπεριφερειάρχης ανταπέδωσε τις ευχές τόσο στη Διοίκηση όσο και σε όλο το προσωπικό της Ταξιαρχίας. Ακολούθησε το εθιμικό κέρασμα προς τα μέλη της χορωδίας και η επίδοση αναμνηστικού δώρου στον επικεφαλής της.

Τα κάλαντα στον Αντιπεριφερειάρχη και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Παύλο Θωμαΐδη έψαλλαν και οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης, συνοδεία του εκπαιδευτικού προσωπικού του ΚΚΣ.

Ο κ. Βεργίδης αφού συνεχάρη όλους τους συντελεστές του ΚΚΣ για το λαμπρό έργο που επιτελείται, ευχήθηκε κάθε επιτυχία για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Στη συνέχεια έδωσε στους ωφελούμενους από μία δωροεπιταγή των 30 ευρώ.

Στην Αντιπεριφέρεια Κιλκίς κάλαντα έψαλλαν και μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.