Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Φιλανθρωπική πρωτοβουλία του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς

Ανακοίνωση 2ου Γυμνασίου Κιλκίς 
Για τέταρτη συνεχή χρονιά, εν όψει των Χριστουγέννων, οι μαθητές και οι καθηγητές του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς σχεδίασαν την πρωτοβουλία- δράση υποστήριξης και αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας, συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. 

Φέτος, στάλθηκαν 8 κούτες με τα παραπάνω είδη στο Παράρτημα Θεσσαλονίκης του «Χαμόγελου του Παιδιού», παράλληλα δόθηκαν σε οικογένειες της πόλη μας τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και κουπόνια για αγορά κρέατος τα οποία αγοράστηκαν με χρήματα που έδωσε ο Σύλλογος Διδασκόντων.

Οι μαθητές από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκαν με προθυμία και ευαισθησία, τόσο στη συγκέντρωση τροφίμων καθώς και στη διαδικασία προετοιμασίας και αποστολής.

Οι δράσεις μα συνεχίζονται και κατά τη διάρκεια της χρονιάς όταν και όπου παραστεί ανάγκη.

Καλές Γιορτές σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.