Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

2ο Santa Run Kilkis: Ρεκόρ συμμετοχών και συνεχίζει

Δελτίο τύπου 2ου
Kilkis Santa Run
Ρεκόρ συμμετοχών καταγράφει η φετινή διοργάνωση του Kilkis Santa Run. Όλο και περισσότερος κόσμος φαίνεται να μαθαίνει για τον γιορτινό φιλανθρωπικό περίπατο με αποτέλεσμα πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών να εγγράφονται μαζικά.

Σήμερα Παρασκευή ήταν η καταληκτική ημερομηνία εγγραφών αλλά βλέποντας το κύμα κόσμου που ήρθε την τελευταία στιγμή και σε συνδυασμό με το ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ η διοργάνωση αποφάσισε να ανακοινώσει την παράταση των εγγραφών μέχρι να δοθεί και το τελευταίο νούμερο δρομέα!

"Ο υψηλός στόχος που θέσαμε εξαρχής φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα. Θέλουμε ο κόσμος του Κιλκίς να αγκαλιάσει μία διοργάνωση που γίνεται από τους ανθρώπους του, για τους ανθρώπους του και με την φετινή μαζικότητα να επισφραγίσουμε έναν χριστουγεννιάτικο θεσμό αλληλεγγύης στην πόλη μας."

Οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι να δοθούν και τα τελευταία πακέτα, στη συνέχεια θα υπάρξει αναπροσαρμογή των τιμών λόγω καθυστερημένης παραγγελίας του εξοπλισμού. (Τετάρτη 28/12 καταληκτική ημερομηνία για ομαδικές εγγραφές).

Καλούμε μικρούς και μεγάλους να έρθουν με τους φίλους τους, να ντυθούμε και να περπατήσουμε για καλό σκοπό! Μην χάσετε την εμπειρία του 2ου Santa Run Kilkis.

Πληροφορίες και εγγραφές στο: www.aiaskilkis.gr/santarun ή στο info@aiaskilkis.gr , τηλεφωνικά στο 2341076965 και στο κατάστημα Ποδηλάτης (21ης Ιουνίου 14)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου